A wholesaler with a passion for fruits & vegetables
The vegetable specialist of the Dutch food industry
Largest selection fruits & vegetables of the Netherlands
Daily brought to you into the kitchen
Rungis helps you further with fruits & vegetables
From cafes to Michelin starred restaurants

Gert Jan´s choice

In the field: Cerisa cherries, yellow cherries and Dutch apricots

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
13 uur geleden

Ons hart gaat sneller kloppen wanneer de beste telers samenkomen met enthousiaste chefs en ondernemers. Vandaag hebben we zelf asperges mogen steken in de prachtige natuur van de Brabantse Wal. Het aspergegebied met een officiële Beschermede Oorsprong Benaming, waar ‘Brabant Zeeland kust’. Teler Ferry de Weert steekt elke dag verse asperges voor liefhebbers in de directe omgeving én voor Rungis. Het op steenworp afstand gelegen Restaurant Jagersrust weet wat te doen met deze licht zilte en super verse witte asperges, met een stevige bite en gesloten kop.

#kennisdelen #samenwerking Ferry de Weert Restaurant Jagersrust @brabantsewal #entegra #asperge #brabantsewal #rungisnl #VijfSeizoenen #barendrecht #rungis #gastles #chefswarehouse #freshfood #chef #chefs #cheflife #chefslife #chefslifestyle #restaurant #horecalife
... Lees meerInklappen

Ons hart gaat sneller kloppen wanneer de beste telers samenkomen met enthousiaste chefs en ondernemers. Vandaag hebben we zelf asperges mogen steken in de prachtige natuur van de Brabantse Wal. Het aspergegebied met een officiële Beschermede Oorsprong Benaming, waar ‘Brabant Zeeland kust’. Teler Ferry de Weert steekt elke dag verse asperges voor liefhebbers in de directe omgeving én voor Rungis. Het op steenworp afstand gelegen Restaurant Jagersrust weet wat te doen met deze licht zilte en super verse witte asperges, met een stevige bite en gesloten kop.

#kennisdelen #samenwerking Ferry de Weert Restaurant Jagersrust @brabantsewal #entegra #asperge #brabantsewal #rungisnl #VijfSeizoenen #barendrecht #rungis #gastles #chefswarehouse #freshfood #chef #chefs #cheflife #chefslife #chefslifestyle #restaurant #horecalifeImage attachmentImage attachment+Image attachment

The five seasons of Rungis

The wintry flavors

Beets, cabbage, sprouts; don't say the winter is a less wealthy season. And what about all the citrus, which is now at its best.

The way spring tastes

A new spring... new flavors. Celebrate spring with creamy white asparagus, flowers on the plate and lettuce with the dew still on it.

Early summer flavors

It’s time for flowers. In fact, they are allowed on the plate. Along with all those wonderful fresh lettuces the early summer brings you.

The summery flavors

The summer with its abundance: plenty of choice, plenty of flavors and most of all, plenty of color.

The autumn flavors

Less color, but definitely no less flavor. The roots are big and thanks to the lower temperature, pleasantly sweet.

Rungis has everything, really everything. And what they don't have, they will arrange for you. They think along. When during a concert of Lady Gaga i want to make freaky dishes, the will find me freaky vegetables.

They know: vegetables are the base for making a great dish. They don’t let you wait an entire week before something’s there. They have everything, from small farmers to international products.