Cressperience met proefbox en livestream

Bij Rungis informeren we je doorlopend over de mooiste en meest bruikbare smaken. Samen met teler Koppert Cress bieden we jou en je team de kans deel te nemen aan de live Cressperience.

Meld je nu aan via het formulier onderaan deze pagina, het aantal plaatsen is beperkt

Je ontvangt vooraf van ons een proefbox met een selectie van acht cressen, veertien specialties, een poster, pipet met oyster leaves poeder, kaffir lime leaves poeder en shiso purple vinegar.

Alles om straks sterk uit de startblokken te komen!

Aanmelden Cressperience

Doorlopend informeren we je over de mooiste en meest bruikbare smaken die groente en fruit te bieden hebben om straks sterk uit de startblokken te komen. Samen met teler Koppert Cress bieden we je de kans deel te nemen aan de Cressperience livestream op donderdag 18 maart door chef Eric Miete van Koppert Cress.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rungis is mijn ogen en oren. De medewerkers weten precies wat bij onze visie past: de puurheid, de zuiverheid van een product waar wij vervolgens iets moois mee doen.

De kwaliteit is heel erg goed en producten blijven ook langer goed. En als er wat is, dan lossen ze het op. Ook die inspiratiebox met nieuwe producten is fijn: ze houden je up-to-date!