Du Marché: vers, voordelig en veelzijdig

Handig als het uiterlijk niet uitmaakt, zolang de smaak maar top is. Bijvoorbeeld bij het maken van smoothies, sauzen of soep.

Naast ons assortiment in topkwaliteit hebben we ook onze Du Marché lijn. Rungis begrijpt dat rendement en het keukenpercentage belangrijker zijn dan ooit. Vandaar dat we een aantal producten in diverse kwaliteitsklassen aanbieden.

De Du Marché lijn is een productlijn die dagelijks vers wordt aangevoerd. Sommige kenmerken verdienen net geen klasse 1 en zijn hierdoor voordeliger. Onze inkopers selecteren deze producten veelal bij dezelfde leveranciers, waar ook eerste keus wordt geteeld. Dit kan inhouden dat de producten van dezelfde planten komen als de klasse 1 producten, maar met een kleine afwijking. Net iets minder rond, net iets kleiner of groter, maar zeker net zo vers en smaakvol.

Met onze ingewikkelde, vaak ook uitdagende verzoeken kunnen we altijd bij hen terecht. Ze geven, ook belangrijk, het juiste advies. Rungis is een betrouwbare kwaliteitspartner.

In een tijd waarin koks een schaars goed zijn, is convenience ontzettend belangrijk. Ook hierin is Rungis supergoed; in op maat gemaakte producten.