Bezoek Rungis op Gastvrij Rotterdam

Bezoek Rungis op Gastvrij Rotterdam van maandag 18 tot en met woensdag 20 september in Rotterdam Ahoy. We verwelkomen jou, jouw team en duizenden andere chefs en horecaondernemers graag op onze stand met verrassend groente en fruit. Welkom!

Groente en fruit hebben bij Rungis altijd een hoofdrol, we laten je proeven hoe je met uitgekiende combinaties en verrassende groente- en fruitsoorten iedere dag opnieuw je gasten kan verrassen en jezelf kan ontwikkelen. Rungis heeft gratis toegangskaarten voor je, vraag hier je toegangskaarten aan.

Continue innovatie

Bij Rungis maken we innovatie praktisch: we voegen jaarlijks een flink aantal producten toe aan ons assortiment. Heb jij onze micro kiwi’s, cordyceps, aspergesla, verse furikake en nieuwe lijn gevriesdroogd groente en fruit al geproefd? Ook doet Rungis steeds meer van jouw Mise en Place. Met een uitgekiend assortiment slamixen, gesneden groente en -fruit, sousvide gegaarde groenten en bereidingen geven we je een vliegende start waar je van op aan kunt.

De #VijfSeizoenen van Rungis!

Wie dicht bij de natuur staat en uitgaat van de kracht van elk seizoen, komt er niet onderuit; er bestaan vijf unieke seizoenen met groente en fruit die authentiek zijn voor dat jaargetijde. Laat je adviseren over waar je komende periode mee aan de slag kan op je menukaart. We sourcen zo lokaal mogelijk en gaan voor no waste. Groente en fruit geoogst in haar eigen seizoen is smaakvoller, voordeliger en duurzamer. Komt het ook nog eens uit de streek waar hun ‘wortels liggen’, dan is de smaak helemaal optimaal. Het klinkt heel simpel, en dat is het eigenlijk ook.

Kom proeven: verse groente crèmes

Smaak, kleur, structuur en ongekende mogelijkheden. Deze groente crèmes zijn een veelzijdige basis voor elke keuken. Door onze bereidingswijze gaat niets van de smaak of de voedingswaarde verloren en behoudt de crème de onmiskenbare kleur en smaak van de gebruikte groentesoort. Lees meer.

Laat je adviseren over wat je de komende periode op je menu kan zetten
Gault&Millau Jamsessies

Tijdens de Gault&Millau Jamsessies wordt in een keuken- en restaurant setting dagelijks, in samenwerking met een chef en een sommelier, een jamsessie georganiseerd waarbij de beste wijn spijs combinaties worden geprobeerd. Rungis is partner van de Gault&Millau Jamsessies en voorziet chefs Yuri Wattimena (Yano), Nick de Kousemeaker (Goud), Kelvin de Pijper (On Cru), Jim de Jong (Renilde), Jos Grootscholten (Perceel) en Erik Tas (’t Ganzenest) van bijzonder groente en fruit.

Samen op de beursvloer

Rungis vind je in Hal 2, we trekken hier samen op met onze verspartners Livar Limburgs Kloostervarken, Bakkerij Carl Siegert en Purple Pride. Voor de WedstrijdArena, waar restaurant- en koksvereniging Euro-Toques actief is, verzorgt Rungis de groente waarmee gekookt wordt op de beursvloer door de verschillende teams. Bekijk hier het wedstrijdprogramma.

Kom proeven: Fresh As

Fresh As kiest altijd voor de hoogste kwaliteit groente en fruit in het seizoen. De verse producten gaan door een zorgvuldig vriesdroogproces, hierdoor ontstaat een product met een levendige kleur, smaak, structuur en ontelbaar veel toepassingen. En alle producten zijn 100% natuurlijk. Het assortiment wisselt van plakken fruit tot kruiden poeders en van groenten poeders tot hele stukken fruit. Allen gevriesdroogd waarbij de smaak en kleur optimaal is. Lees meer.

Wij kijken er enorm naar uit om jou te ontmoeten tijdens deze live editie van Gastvrij Rotterdam! Krijg gratis toegang tot Gastvrij Rotterdam via Rungis, vraag hier je kaarten aan.

Maandag 18 september 11:00-18:00 uur
Dinsdag 19 september 11:00-18:00 uur
Woensdag 20 september 11:00-18:00 uur

Rungis heeft veel ervaring qua groente en staat voor kwaliteit. Hun communicatie is ook heel goed. Bijna dagelijks krijgen we een appje of mailtje over de nieuwe seizoensproducten.

Bij Rungis weten ze al vijftien jaar wát ik wil en hoé ik het niet wil. Op zo’n manier maak je elkaar sterk.