Groentesap concentraten

Nature knows best

Onze groentesap concentraten zijn gemaakt door het water te laten verdampen uit sap van groenten. Door deze wijze ontstaan er diep gekleurde siropen die voor allerlei culinaire toepassingen kunnen worden gebruikt en tevens een bron zijn van natuurlijke voedingsstoffen!

Bietenconcentraat is paars en heeft een intense, zoete bietensmaak. Wortelconcentraat is oranje en heeft een intense, zoete wortelsmaak. Knolselderijconcentraat is bruin en heeft een unieke dropachtige smaak.

Bietensap concentraat

Ingrediënten: Geconcentreerd sap gemaakt van rode bieten.

100 gram concentraat is gemaakt van ongeveer 900 gram verse rode bieten.

Toepassing: Verrijk bijvoorbeeld soep, yoghurt of smoothies of gebruik als decoratiesaus.

Combineren met: Geitenkaas, sjalot, walnoten, haring of eendenpaté

Wortelsap concentraat

Ingrediënten: Geconcentreerd sap gemaakt van wortelen.

100 gram concentraat is gemaakt van ongeveer 1,1 kilogram verse wortelen.

Toepassing: Verrijk bijvoorbeeld soep, yoghurt of smoothies of gebruik als decoratiesaus.

Combineren met: Venkel, grapefruit, mascarpone of viscurry.

Knolselderij concentraat

Ingrediënten: Geconcentreerd sap gemaakt van knolselderij.

100 gram concentraat is gemaakt van ongeveer 1,6 kilogram verse knolselderij.

Toepassing: Verrijk bijvoorbeeld soep, yoghurt of smoothies of gebruik als decoratiesaus.

Combineren met: Iberico ham, gevogelte, vis of sesam.

Je hoort het linksom en rechtsom: die leveren kwaliteit. Ik ben dankzij hen altijd verzekerd van goeie spullen. Als je goeie spullen inkoopt, ben je al op de helft.

Rungis is een fijne leverancier die altijd op zoek is naar nieuwe producten waar wij als koks lekker mee kunnen experimenteren. Daar communiceren ze ook goed over. Voor mij is dat een meerwaarde.