Hartjes komkommers

Groente en fruit in bijzondere vormen kennen we uit Japan, zoals de vierkante watermeloen. Maar ook in Nederland hebben we iets speciaals. De hartvormige komkommers, een echte topper voor Valentijnsdag.

De hartjes komkommers komen van twee Nederlandse telers. Zij plaatsen de laatste dagen van de groei zorgvuldig een hartvormige transparante huls om de snackkomkommers. Deze groeit vervolgens uit tot een hartvormig komkommertje.

Dankzij de creatieve vorm creëer je gemakkelijk een speels gerechtje op het bord. Ook hebben de komkommers een donkere schil, wat bij komkommers meer smaak betekent. Dit product is uitermate geschikt voor valentijnsdag!

Een echte Valentijns topper!

Naast dat deze hartjes komkommer een leuke toevoeging zijn aan jouw creaties voor Valentijnsdag, zijn er ook nog een aantal producten in ons assortiment die perfect voor deze gelegenheid te gebruiken zijn. Lees er meer over in deze blog.

Om je zo goed mogelijk te helpen, verzoeken wij je graag om vooruit te bestellen. Zo weet je zeker dat je niet naast deze Valentijnstopper grijpt.  Dit product is vanaf 7 februari uit te leveren.

Hartjes komkommer

Artikelnummer 20342

Smaak: Deze komkommer is vooral uniek door haar unieke vorm. De donkere schil van de komkommer betekend meer smaak.

Toepassing: Vooral leuk om te gebruiken voor Valentijnsdag. Snij de komkommer in plakjes en gebruik het om het gerecht te versieren.

Ik wil niet dagelijks veel tijd kwijt zijn aan het uitzoeken van de beste kwaliteit producten. Met Rungis is het bovendien fijn dat ik vooruit kan plannen, En: afspraak is afspraak. Ook dat is Rungis.

Rungis is een fijne leverancier die altijd op zoek is naar nieuwe producten waar wij als koks lekker mee kunnen experimenteren. Daar communiceren ze ook goed over. Voor mij is dat een meerwaarde.