Bezoek Rungis op de Horecava

Om de gast van vandaag én morgen te verleiden, moeten chefs en ondernemers een stapje bij zetten. Rungis doet er alles aan om jou succesvol te laten zijn, kom naar de Horecava en ontdek hoe.

Wie zijn zaak toekomstbestendig wil maken, kijkt verder dan het verzorgen van eten, drinken of een overnachting. Het draait om persoonlijke aandacht en het regisseren van de ultieme gastbeleving. Een beleving waarbij alle zintuigen geprikkeld worden en met elkaar in harmonie zijn. Zodat je de gast in zijn ziel raakt en zijn hart verovert met een perfect product en dito service.

Foodmarkt

Horecava & Rungis helpen om jouw doelen te bereiken. Een groot vers aanbod van eigen bodem is te vinden bij de Foodmarkt. Hier in hal 7, waar ook het Gastronomisch Gilde wedstrijdpodium is, presenteert Rungis samen met verschillende leveranciers en producenten hun ambachtelijke versproducten. Wij informeren jou over de herkomst en de mogelijkheden van groente en fruit uit het seizoen.

Toegang

We hebben een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar en ontvangen je graag. Doorlopend vind je bij onze stand een verrassend assortiment groente en fruit waar jij jouw gasten mee kan verrassen.

Bezoek Horecava 2019 van maandag 7 tot en met donderdag 10 januari (elke dag geopend van 10.00 – 18.00 uur) en doe nieuwe inspiratie op!

Doorlopend bij onze stand een verrassend assortiment groente en fruit

Waarom ik met hen werk, is heel simpel: vanwege de betrouwbaarheid, de kwaliteit, de beschikbaarheid en de vriendschap. Alles wat belangrijk is voor ‘verbinding’ zit in dit bedrijf.

Rungis weet: groente is de basis om een gerecht te maken. Je hoeft geen week te wachten tot iets er is. Ze hebben alles van kleine boertjes tot internationale producten.’