Bezoek Rungis op Horecava en Wine Professional

Om de gast van vandaag én morgen te verleiden, moeten chefs en ondernemers een stapje bij zetten. Rungis doet er alles aan om jou succesvol te laten zijn, kom naar de Horecava en Wine Professional en ontdek hoe.

Wie zijn zaak toekomstbestendig wil maken, kijkt verder dan het verzorgen van eten, drinken of een overnachting. Het draait om persoonlijke aandacht en het regisseren van de ultieme gastbeleving. Een beleving waarbij alle zintuigen geprikkeld worden en met elkaar in harmonie zijn. Zodat je de gast in zijn ziel raakt en zijn hart verovert met een perfect product en dito service.

Rungis op de Horecava

Horecava & Rungis helpen om jouw doelen te bereiken. Een groot vers aanbod van eigen bodem is te vinden bij de Foodmarkt. Hier in hal 7, waar ook het Gastronomisch Gilde wedstrijdpodium is, presenteert Rungis samen met verschillende leveranciers en producenten hun ambachtelijke versproducten. Wij informeren jou over de herkomst en de mogelijkheden van groente en fruit uit het seizoen.

Bezoek Horecava 2019 van maandag 7 tot en met donderdag 10 januari en doe nieuwe inspiratie op! Dagelijks is de Horecava geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Rungis op de Wine professional

Naast op onze eigen stand op de Horecava zijn we ook te vinden op de Wine Professional. Samen met JanisFarm laten we je proeven van de groente- en fruitpoeders, sappen en het gekonfijte groente en fruit uit Letland. Hennepzaad in allerlei verschijningsvormen zoals geroosterd, gepeld of als olie maken het indrukwekkende gamma compleet.

Wine Professional 2019 vindt plaats van maandag 7 tot en met woensdag 9 januari gedurende de eerste drie dagen van de Horecava. Wine Professional is een toonaangevende vakbeurs op het gebied van kwaliteitswijnen & fine food.

Toegang

We hebben een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar voor Horecava en Wine Professional en ontvangen je graag. Doorlopend vind je bij onze stand een verrassend assortiment groente en fruit waar jij jouw gasten mee kan verrassen.

Doorlopend bij onze stand een verrassend assortiment groente en fruit

Rungis heeft alles. Echt alles. En wat er niet is, halen ze voor je in huis. Ze denken met je mee. Als ik tijdens een concert van Lady Gaga freaky gerechten wil maken, komen ze met groenten die een beetje freaky zijn.

Met onze ingewikkelde, vaak ook uitdagende verzoeken kunnen we altijd bij hen terecht. Ze geven, ook belangrijk, het juiste advies. Rungis is een betrouwbare kwaliteitspartner.