Kleurenpalet van Perupa aardappelen

Van de gekleurde aardappelen is de truffelaardappel bij veel chefs het bekendst. Maar er zijn nog veel meer gekleurde aardappelen: de Perupas

Originele aardappels uit het Andesgebergte

Soms vergeten we wat voor prachtige kleuren de natuur ons gegeven heeft. Gelukkig hebben de boeren uit het Andesgebergte het brede scala aan kleuren, vormen en smaken van de originele aardappelsoort bewaard. Deze oude rassen zijn de basis voor de Perupas. Oude rassen uit het Andesgebergte, terug op je bord!

Eigen kleur en eigenschap

Elke Perupa heeft zijn eigen kleur en eigenschap. Van vastkokend tot kruimig en van een ronde volle smaak bij de ene aardappel tot een iets bittere en frisse smaak bij de ander. Bovendien zijn de Perupas extra gezond door de grote hoeveelheid antioxidanten en een lust voor het oog door de opvallende kleuren.

Kijk hier voor de actuele beschikbaarheid en een beschrijving per soort.

Rungis is mijn ogen en oren. De medewerkers weten precies wat bij onze visie past: de puurheid, de zuiverheid van een product waar wij vervolgens iets moois mee doen.

Waarom ik met hen werk, is heel simpel: vanwege de betrouwbaarheid, de kwaliteit, de beschikbaarheid en de vriendschap. Alles wat belangrijk is voor ‘verbinding’ zit in dit bedrijf.