Sapje boek: Sapje lanceert eigen boek

Joël Goudsmit en Rosalynn Campbell zijn de initiatiefnemers achter Sapje, het bedrijf dat sapmixen en detoxkuren maakt en samenstelt.

In hun eigen saplab persen ze dagelijks honderden sapjes. Ze leveren deze zeer smakelijke en pure vitaminebommetjes landelijk in glazen flessen. Een soort moderne melkboer dus, maar dan biologisch, slowjuice, puur en raw.

Van simpel shotje tot doeltreffend detox drankje

‘We zijn zo ongelooflijk blij en supertrots! Na bijna 1 jaar hard werken en heel veel proeven, testen, schrijven en juicen, lanceren wij ons eigen Sapje boek. Sapje bundelt 100 heerlijke saprecepten boordevol groente, een beetje fruit, wilde planten, zeewieren, paddenstoelen en diverse kruiden en specerijen. Van simple shotjes tot doeltreffende detox drankjes. Voor zowel de beginnende als gevorderde sapjesdrinker.’

Vanaf de start gebruiken wij het biologische groente en fruit van Ecoville Rungis
Volg de seizoenen

‘De recepten volgen de seizoenen, kennen elk een unieke smaak en variëren in snelheid en moeilijkheidsgraad; van twee tot wel tien ingrediënten. Bij elk sapje wordt duidelijk uitgelegd welke gezondheidsvoordelen het heeft. Daarnaast staat Sapje vol met informatie over detoxkuren, het gebruik van juicers en het mixen van smaken en ingrediënten om je gezondheid te verbeteren en op peil te houden. Het boek is verkrijgbaar bij alle bekende boekhandels en is online te bestellen.’

Ik vind het heel fijn vindt als Frank van Rungis langskomt met z’n spulletjes. Dat is inspirerend, met dingen werken die niet iedereen heeft. Of het nu verse kruiden uit Nederland zijn of, onbekende Aziatische producten of oliën.

'De medewerkers van Rungis denken mee, houden je goed op de hoogte en bontzorgen je een heel eind.'