Vacature: Accountmanager regio Amsterdam (FT)

Ben jij een commercieel talent en heb je de wil om te winnen? Ben jij een aanpakker met een “no nonsens” mentaliteit en een flinke dosis doorzettingsvermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een accountmanager Verkoop & Advies buitendienst die verantwoordelijk is voor het beheer en de uitbreiding van onze klanten in de regio Amsterdam en omstreken.

Als straks de horeca weer gaat vlammen, ben jij dan onze nieuwe Verkoop & Advies collega?

Rungis is met zo’n 150 collega’s al 160 seizoenen dé groente- en fruitspecialist voor de Nederlandse restaurants en foodprofessionals. We hebben een eigen snijkeuken die wij onze “Mise en Place keuken” noemen en een eigen bio-lijn. De beste prijs/kwaliteit en altijd met een verhaal, dat is wat ons uniek maakt! We kunnen veel meer over Rungis en onze kernwaarden schrijven, maar je kan nog veel beter kijken op www.rungis.nl.

Wat ga je doen?

Jouw werkzaamheden komen tot uiting in omzet, goede communicatie, klantentevredenheid en klantenloyaliteit. Je draait je hand niet om voor “koude” acquisitie. Je verstaat en spreekt de taal van de chef en horecaondernemer, de foodservice heeft geen geheimen voor jou. Verkopen geeft je energie en klanten het gehele AGF-pakket laten afnemen en nieuwe klanten aanbrengen geeft je veel voldoening. Je werkt nauw samen met je vaste binnendienst collega en kan ook goed zelfstandig werken.

Je snapt dat je in deze uitdagende tijd creatief moet zijn en zoekt volop naar nieuwe duurzame afnemers. In deze veranderende markt zal je inventief en creatief moeten zijn om je doelen te behalen. Klinkt gaaf toch?!!

Wat wij vragen
  • Minimaal 2 jaar commerciële ervaring in de foodservicebranche;
  • HBO werk- en denkniveau; het is voor jou vanzelfsprekend dat je analytisch en resultaatgericht bent;
  • Je bent helder in je communicatie zowel op strategisch-, tactisch- als op operationeel niveau;
  • Je kunt snel schakelen, zelfstandig werken en toont ondernemerschap;
  • Je bent woonachtig in de Randstad;
  • Verder beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
Wat wij bieden
  • Een professionele, gedreven, plezierige en vooral familiaire werksfeer;
  • Geen dag is hetzelfde in deze uitdagende en dynamieke functie binnen onze groeiende organisatie met enorm veel kennis en passie voor het vak;
  • Een prima salaris met laptop, telefoon en auto van de zaak;
  • Korting op al onze producten.
Hebben we een match?

Herken jij jezelf in deze vacature en heb jij zin in een leuke uitdaging bij ons, dan willen wij graag met je in gesprek. Stuur snel je sollicitatiebrief voorzien van CV naar sollicitatie@rungis.nl t.a.v. Ilona Evers. Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Rungis is een echte specialist. Het is een bedrijf dat bovenop de primeurs zit en alles is super vers. Het is een van de betere, zo niet de beste, groenteboeren van Nederland.

Hun medewerkers weten ondertussen wat mijn type keuken is. Ze weten hoe kritisch ik ben op structuur en smaak. Onze kracht is samenwerking: ik geef aan wat ik mooi en niet mooi vind.