Vacature: Commerciële aanjager van ons binnendienst verkoop & advies team

Door uitbreiding binnen onze organisatie zijn we op zoek naar een gedreven teamleider voor ons verkoop & advies team.

Wij zijn Rungis! Met ruim 130 collega’s zijn wij dé leverancier voor de horeca in aardappelen, groenten, fruit, paddenstoelen en kruiden. En niet zomaar een leverancier, vraag dat maar aan onze klanten! We zijn specialist op ons gebied en leveren veel meer dan waar onze klant om vraagt. En dat is wat ons uniek maakt. We kunnen heel veel over Rungis schrijven, maar je kan nog veel beter kijken op www.rungis.nl.

 

 

Wat wij vragen:

Als teamleider verkoop & advies binnendienst ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en begeleiding van het binnendienst team. Jij levert, door jouw verkoopervaring, een waardevolle bijdrage aan Rungis. Je werkt nauw samen met het verkoop & advies team in de buitendienst en zorgt ervoor dat de adviseurs over voldoende actuele kennis beschikken van onze (agf) producten en onze (horeca) klanten. Natuurlijk ben je ook niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken en ben je actief in de verkoop van onze prachtige producten.

Als teamleider verkoop & advies binnendienst krijg je alle ruimte om de functie in te vullen en verder te ontwikkelen. Oftewel: Jij hebt zélf de touwtjes in handen om jouw functie zo interessant mogelijk te maken.
  • Jij hebt een HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt enkele jaren ervaring als verkoper B2B in een dynamische omgeving
  • Je beschikt over de capaciteiten om andere verkoopcollega’s aan te sturen
  • Je bent een echte teamplayer
  • Je bent een verkoper in hart en nieren en pas tevreden als onze klanten tevreden zijn
  • En bovenal ben je een echte coach, een inspirator en motivator die in staat is om het beste uit z’n team te halen
Wat wij bieden:
  • Een professionele, gedreven en plezierige, collegiale werksfeer
  • Een afwisselende en uitdagende baan
  • Een mooie positie in de AGF keten bij een unieke organisatie
  • Een passend salaris

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Ken je onze producten nog niet (voldoende)? Geen probleem, dat gaan we je in rap tempo bijbrengen. Laat dat maar aan ons over. Als je in ieder geval maar als de beste kan verkopen!

Hebben wij je interesse gewekt?

Dan willen wij graag met je in gesprek. Dan kunnen we je gelijk alles vertellen over ons fantastische bedrijf en wat jij voor ons kan betekenen. We horen graag wat van je via sollicitatie@rungis.nl of bel ons op 0180-617899 (Sandra Coevoets, manager P&O).

Rungis is gewoon compleet. We hebben een goede verstandhouding met de medewerkers, we worden op de hoogte gehouden van de seizoenen; ze denken echt met je mee.

Rungis weet: groente is de basis om een gerecht te maken. Je hoeft geen week te wachten tot iets er is. Ze hebben alles van kleine boertjes tot internationale producten.’