Vacature: medewerker biologische markt

Ter uitbreiding van ons enthousiaste team zijn we op zoek naar frisse, klantvriendelijke, leuke collega’s met passie voor groenten en fruit. Ben jij ervoor geknipt om onze mooie producten vanachter de kraam te verkopen?

Ecoville, de biologische tak van Rungis, staat wekelijks op drie biologische markten in Den Haag, Amstelveen en Dordrecht. De goedgevulde groente en fruit kraam biedt een breed aanbod en is een lust voor het oog: regionale producten direct van boeren uit de buurt, vergeten groenten, bijzondere groenten- en fruitsoorten en verse kruiden. het beste van het beste is onze drijfveer en passie.

Wat ga je doen

Jouw werkdag begint op dinsdag, woensdag en vrijdag om 05.00 uur in Barendrecht, waarvandaan je vertrekt naar een van de markten. Of je start op een van de markten. Je helpt bij het opbouwen van de markt en vanaf 08.00 begint de verkoop van onze smaakvolle producten. Jij zorgt ervoor dat de klant met een voldaan gevoel vertrekt en op de juiste manier is geadviseerd. Nadat de markt is afgelopen help je bij het afbreken en vertrek je weer naar Barendrecht, of direct naar huis.

Wat wij vragen
  • Jij bent iemand die vroeg uit de veren komt;
  • Je hebt, bij voorkeur, aantoonbare ervaring met agf;
  • Jij bent, net als onze klanten, een liefhebber van lekker gezond en gek op nieuwe smaken;
  • Je bent klantgericht en flexibel;
  • Je bent communicatief vaardig en verkopen is jouw ding;
  • Bij voorkeur heb je een rijbewijs B(E), zodat jij de auto kan besturen.
Wat wij bieden
  • Geen dag is hetzelfde: uitdagende functie binnen onze sterk groeiende organisatie;
  • Je staat er niet alleen voor: een professionele en collegiale sfeer;
  • Actieve werkomgeving: genoeg frisse lucht en alle tijd om de benen te strekken;
  • Een vitamine boost wanneer jij dat wilt: korting op al onze producten.
Klinkt goed toch! Solliciteer dan nu bij Rungis!

Herken jij jezelf in deze vacature en heb jij zin in een leuke uitdaging bij ons dan willen wij graag met je in gesprek. We horen graag wat van je via sollicitatie@rungis.nl of bel ons op 0180-617899 en vraag naar Ilona of Sandra.

Rungis heeft alles. Echt alles. En wat er niet is, halen ze voor je in huis. Ze denken met je mee. Als ik tijdens een concert van Lady Gaga freaky gerechten wil maken, komen ze met groenten die een beetje freaky zijn.

Waarom ik met hen werk, is heel simpel: vanwege de betrouwbaarheid, de kwaliteit, de beschikbaarheid en de vriendschap. Alles wat belangrijk is voor ‘verbinding’ zit in dit bedrijf.