Vacature: medewerker biologische markt

Ter uitbreiding van ons enthousiaste team zijn we op zoek naar frisse, klantvriendelijke, leuke collega’s met passie voor groenten en fruit. Ben jij ervoor geknipt om onze mooie producten vanachter de kraam te verkopen?

Ecoville, de biologische tak van Rungis, staat wekelijks op drie biologische markten in Den Haag, Amstelveen en Dordrecht. De goedgevulde groente en fruit kraam biedt een breed aanbod en is een lust voor het oog: regionale producten direct van boeren uit de buurt, vergeten groenten, bijzondere groenten- en fruitsoorten en verse kruiden. het beste van het beste is onze drijfveer en passie.

Wat ga je doen

Jouw werkdag begint op dinsdag, woensdag en vrijdag om 05.00 uur in Barendrecht, waarvandaan je vertrekt naar een van de markten. Of je start op een van de markten. Je helpt bij het opbouwen van de markt en vanaf 08.00 begint de verkoop van onze smaakvolle producten. Jij zorgt ervoor dat de klant met een voldaan gevoel vertrekt en op de juiste manier is geadviseerd. Nadat de markt is afgelopen help je bij het afbreken en vertrek je weer naar Barendrecht, of direct naar huis.

Wat wij vragen
  • Jij bent iemand die vroeg uit de veren komt;
  • Je hebt, bij voorkeur, aantoonbare ervaring met agf;
  • Jij bent, net als onze klanten, een liefhebber van lekker gezond en gek op nieuwe smaken;
  • Je bent klantgericht en flexibel;
  • Je bent communicatief vaardig en verkopen is jouw ding;
  • Bij voorkeur heb je een rijbewijs B(E), zodat jij de auto kan besturen.
Wat wij bieden
  • Geen dag is hetzelfde: uitdagende functie binnen onze sterk groeiende organisatie;
  • Je staat er niet alleen voor: een professionele en collegiale sfeer;
  • Actieve werkomgeving: genoeg frisse lucht en alle tijd om de benen te strekken;
  • Een vitamine boost wanneer jij dat wilt: korting op al onze producten.
Hebben we een match?

Betrokkenheid, respect, gemotiveerdheid en trots voor de organisatie. Wij zoeken jou! Stuur snel je sollicitatiebrief voorzien van CV naar sollicitatie@rungis.nl t.a.v. Sandra Coevoets. Voor meer informatie over de vacature kan je ook met Sandra contact opnemen, je bereikt haar via sandra@rungis.nl of 0180-617899.

Waarom ik met hen werk, is heel simpel: vanwege de betrouwbaarheid, de kwaliteit, de beschikbaarheid en de vriendschap. Alles wat belangrijk is voor ‘verbinding’ zit in dit bedrijf.

Je hoort het linksom en rechtsom: die leveren kwaliteit. Ik ben dankzij hen altijd verzekerd van goeie spullen. Als je goeie spullen inkoopt, ben je al op de helft.