Vacature: Orderpicker

Rungis is altijd op zoek naar enthousiaste, betrouwbare collega´s die ons orderpick team kunnen helpen met het klaarmaken van de bestelling voor de klant

Als leverancier van groente en fruit voor de Nederlandse horeca zijn wij al ruim 28 jaar een begrip in de culinaire wereld. Maar liefst zes dagen per week leveren wij samen een topprestatie. Dit doen we door groente en fruit in de gewenste kwaliteit en op de afgesproken tijd in de keuken van de leukste hotels, restaurants en catering bedrijven te bezorgen.

wat ga je doen

Jij doet als het ware de boodschappen voor de chef en verzameld de juiste producten voor de bestelling bij elkaar. In onze loods staan alle producten op een duidelijke manier gesorteerd. Jij let je op de kwaliteit van het product en pakt alles op de gewenste manier in. We verwachten van jou wel enige productkennis. Mocht je over wat minder productkennis beschikken, zijn we altijd bereid je dit te leren.

Door jouw snelheid en nauwkeurigheid krijgt de klant zijn bestelling op tijd en met de gewenste producten.

Wat wij vragen
  • Je bent iemand die vroeg uit de veren komt om de bestellingen klaar te zetten;
  • Je weet van aanpakken, je bent service gericht en collegiaal ingesteld;
  • Je bent in staat om producten voor de klant op kwaliteit te beoordelen;
  • Je hebt geen probleem met werken in een koude ruimte;
  • Je bent tussen zondag en vrijdag 5 dagen/nachten (38 uur per week) beschikbaar.
Wat wij bieden
  • Je staat er niet alleen voor: een professionele en collegiale sfeer;
  • Een prima salaris: daar kan je mee thuis komen;
  • Een vitamine boost wanneer jij dat wilt: korting op al onze producten;
  • Een dagelijks wisselend aanbod: geen dag is hetzelfde door de 5 seizoenen van Rungis.
Hebben we een match?

Betrokkenheid, respect, gemotiveerdheid en trots voor de organisatie. Wij zoeken jou! Stuur snel je sollicitatiebrief voorzien van CV naar sollicitatie@rungis.nl t.a.v. Sandra Coevoets. Voor meer informatie over de vacature kan je ook met Sandra contact opnemen, je bereikt haar via sandra@rungis.nl of 0180-617899.

Waarom ik met hen werk, is heel simpel: vanwege de betrouwbaarheid, de kwaliteit, de beschikbaarheid en de vriendschap. Alles wat belangrijk is voor ‘verbinding’ zit in dit bedrijf.

Rungis is mijn ogen en oren. De medewerkers weten precies wat bij onze visie past: de puurheid, de zuiverheid van een product waar wij vervolgens iets moois mee doen.