Vacature: Orderpicker

Momenteel is deze vacature al vervuld, natuurlijk mag je altijd een open sollicitatie sturen. Wanneer er een match is zal bij toekomstige vacatures jouw open sollicitatie worden meegenomen in de procedure.

Als leverancier van groente en fruit voor de Nederlandse horeca zijn wij al ruim 30 jaar een begrip in de culinaire wereld. Maar liefst zes dagen per week leveren wij samen een topprestatie. Dit doen we door groente en fruit in de gewenste kwaliteit en op de afgesproken tijd in de keuken van de leukste hotels, restaurants en catering bedrijven te bezorgen.

wat ga je doen

Jij doet als het ware de boodschappen voor de chef en verzameld de juiste producten voor de bestelling bij elkaar. In onze loods staan alle producten op een duidelijke manier gesorteerd. Jij let je op de kwaliteit van het product en pakt alles op de gewenste manier in. We verwachten van jou wel enige productkennis. Mocht je over wat minder productkennis beschikken, zijn we altijd bereid je dit te leren.

Door jouw snelheid en nauwkeurigheid krijgt de klant zijn bestelling op tijd en met de gewenste producten.

Wat wij vragen
  • Je bent iemand die vroeg uit de veren komt om de bestellingen klaar te zetten;
  • Je weet van aanpakken, je bent service gericht en collegiaal ingesteld;
  • Je bent in staat om producten voor de klant op kwaliteit te beoordelen;
  • Je hebt geen probleem met werken in een koude ruimte;
  • Je bent tussen zondag en vrijdag 5 dagen/nachten (38 uur per week) beschikbaar.
Wat wij bieden
  • Je staat er niet alleen voor: een professionele en collegiale sfeer;
  • Een prima salaris: daar kan je mee thuis komen;
  • Een vitamine boost wanneer jij dat wilt: korting op al onze producten;
  • Een dagelijks wisselend aanbod: geen dag is hetzelfde door de 5 seizoenen van Rungis.
Klinkt goed toch! Solliciteer dan nu bij Rungis!

Herken jij jezelf in deze vacature en heb jij zin in een leuke uitdaging bij ons dan willen wij graag met je in gesprek. We horen graag wat van je via sollicitatie@rungis.nl of bel ons op 0180-617899 en vraag naar Ilona of Sandra.

Rungis heeft alles. Echt alles. En wat er niet is, halen ze voor je in huis. Ze denken met je mee. Als ik tijdens een concert van Lady Gaga freaky gerechten wil maken, komen ze met groenten die een beetje freaky zijn.

Wat groente en fruit betreft is het hartstikke fijn dat we kunnen werken met Rungis. Zo komen we, naast onze reguliere producten, aan onze speciale spulletjes. Aan mini-groenten en aan bijzondere kruiden en bloemetjes.