Vacature: Teamleider verkoop & advies binnendienst (38 uur)

Ben jij een commercieel talent, gedreven, enthousiast een echte teamspeler en leidinggevende met kennis en passie voor groente en fruit? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter uitbreiding binnen onze organisatie zijn wij op zoek naar een teamleider verkoop & advies binnendienst.

Wij zijn Rungis! Met ruim 130 collega’s zijn wij dé leverancier voor de horeca in aardappelen, groenten, fruit, paddenstoelen en kruiden. En niet zomaar een leverancier, vraag dat maar aan onze klanten! We zijn specialist op ons gebied en leveren veel meer dan waar onze klant om vraagt. En dat is wat ons uniek maakt. We kunnen heel veel over Rungis schrijven, maar je kan nog veel beter kijken op www.rungis.nl.

 

 

Wat wij vragen:

Als teamleider verkoop & advies binnendienst ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en begeleiding van het binnendienst team. Jij levert, door jouw verkoopervaring, een waardevolle bijdrage aan Rungis. Je werkt nauw samen met het verkoop & advies team in de buitendienst en zorgt ervoor dat de adviseurs over voldoende actuele kennis beschikken van onze (AGF) producten en onze (horeca) klanten. Natuurlijk behoort meewerken en zelf de handen uit de mouwen steken er ook bij, ook ben je actief in de verkoop van onze prachtige producten.

Als teamleider verkoop & advies binnendienst krijg je alle ruimte om de functie in te vullen en verder te ontwikkelen. Oftewel: Jij hebt zélf de touwtjes in handen om jouw functie zo interessant mogelijk te maken.

Vereisten:
  • Jij hebt een HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt enkele jaren ervaring als verkoper B2B en ervaring binnen de AGF- of horeca branche;
  • Je bent een echte teamspeler en bent verkoper in hart en nieren en pas tevreden als onze klanten tevreden zijn;
  • Je beschikt over de capaciteiten om andere verkoopcollega’s aan te sturen en bovenal ben je een echte coach, een inspirator en motivator die in staat is om het beste uit z’n team te halen.
Wat wij bieden:
  • Een professionele, gedreven en plezierige, collegiale werksfeer
  • Geen dag is hetzelfde: uitdagende en dynamische functie binnen onze sterk groeiende organisatie;
  • Een marktconform salaris;
  • Een vitamineboost wanneer jij dat wilt: onbeperkt fruit en salade uit onze saladebar;
  • De leukste AGF collega’s van Nederland!
Klinkt goed toch! Solliciteer dan nu bij Rungis!

Herken jij jezelf in deze vacature en heb jij zin in een leuke uitdaging bij ons dan willen wij graag met je in gesprek. We horen graag wat van je via sollicitatie@rungis.nl of bel ons op 0180-617899 en vraag naar Ilona of Sandra.

Rungis is mijn ogen en oren. De medewerkers weten precies wat bij onze visie past: de puurheid, de zuiverheid van een product waar wij vervolgens iets moois mee doen.

Rungis biedt een waanzinnige kwaliteit. Ze hebben alles en ze kunnen alles. Ook op het gebied van mise en place.