Vacature: Zaterdag orderpicker m/v

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, betrouwbare collega’s die iedere zaterdag met zorg de bestelling voor de klant klaar maakt.

Met ruim 130 enthousiaste, hardwerkende medewerkers zorgen wij dagelijks voor het beleveren van horecabedrijven en grootgebruikers. Kwaliteit én service zijn de pijlers van ons bedrijf.

De combinatie van persoonlijk contact, uitgebreid assortiment,  productkennis en goed georganiseerde, fijnmazige distributie maken dat de dienstverlening naadloos aansluit bij de wens van onze afnemers.

Rungis kenmerkt zich door een informele en klantgerichte manier van (samen) werken in een platte organisatie. Als medewerker van Rungis maak je deel uit van een organisatie, waarbij je samenwerkt met collega’s en je je werk met plezier doet. De kern van de cultuur staat voor betrokkenheid, respect, gemotiveerdheid en trots op de organisatie (en je eigen bijdrage).

Jij doet als het ware de boodschappen voor de chef en verzameld de juiste producten voor de bestelling bij elkaar. In onze loods staan alle producten op een duidelijke manier gesorteerd. Jij let je op de kwaliteit van het product en pakt alles op de gewenste manier in. We verwachten van jou wel enige productkennis. Mocht je over wat minder productkennis beschikken, zijn we altijd bereid je dit te leren.

Wat wij vragen:
  • Je bent iemand die vroeg uit de veren komt om de bestellingen klaar te zetten
  • Je weet van aanpakken, bent service gericht en collegiaal ingesteld
  • Je bent in staat om producten voor de klant te beoordelen
  • Je bent iedere zaterdag beschikbaar
Wat wij bieden:
  • Samenwerken in een jong hardwerkend team
  • Een prettige collegiale werksfeer
  • Een passend salaris
Hebben wij je interesse gewekt?

Stuur dan je CV naar: sollicitatie@rungis.nl. Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met: mevrouw S. Coevoets (0180-617899).

Rungis biedt een waanzinnige kwaliteit. Ze hebben alles en ze kunnen alles. Ook op het gebied van mise en place.

Rungis heeft alles. Echt alles. En wat er niet is, halen ze voor je in huis. Ze denken met je mee. Als ik tijdens een concert van Lady Gaga freaky gerechten wil maken, komen ze met groenten die een beetje freaky zijn.