Vacature: Zaterdag orderpicker m/v

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, betrouwbare collega’s die iedere zaterdag met zorg de bestelling voor de klant klaar maakt.

Met ruim 130 enthousiaste, hardwerkende medewerkers zorgen wij dagelijks voor het beleveren van horecabedrijven en grootgebruikers. Kwaliteit én service zijn de pijlers van ons bedrijf.

De combinatie van persoonlijk contact, uitgebreid assortiment,  productkennis en goed georganiseerde, fijnmazige distributie maken dat de dienstverlening naadloos aansluit bij de wens van onze afnemers.

Rungis kenmerkt zich door een informele en klantgerichte manier van (samen) werken in een platte organisatie. Als medewerker van Rungis maak je deel uit van een organisatie, waarbij je samenwerkt met collega’s en je je werk met plezier doet. De kern van de cultuur staat voor betrokkenheid, respect, gemotiveerdheid en trots op de organisatie (en je eigen bijdrage).

Wat wij vragen:
  • Je bent iemand die vroeg uit de veren komt om de bestellingen klaar te zetten
  • Je weet van aanpakken, bent service gericht en collegiaal ingesteld
  • Je bent in staat om producten voor de klant te beoordelen
  • Je bent iedere zaterdag beschikbaar
Wat wij bieden:
  • Samenwerken in een jong hardwerkend team
  • Een prettige collegiale werksfeer
  • Een passend salaris
Hebben wij je interesse gewekt?

Stuur dan je CV naar: sollicitatie@rungis.nl. Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met: mevrouw S. Coevoets (0180-617899).

Rungis is gewoon compleet. We hebben een goede verstandhouding met de medewerkers, we worden op de hoogte gehouden van de seizoenen; ze denken echt met je mee.

Je hoort het linksom en rechtsom: die leveren kwaliteit. Ik ben dankzij hen altijd verzekerd van goeie spullen. Als je goeie spullen inkoopt, ben je al op de helft.