Vacuüm gegaarde groenten

Wij nemen jouw mise en place uit handen zodat jij je kan focussen op waar het echt om gaat: jouw gasten verrassen.

Smaak, smaak, smaak. Vacuüm garen van groente en fruit heeft veel voordelen. Bij de bereiding gaan geen smaken verloren en de voedingsstoffen en kleur blijven behouden. Rust in piekuren. Door vacuüm te garen zijn producten langer houdbaar. Je hoeft dus minder weg te gooien en grijpt nooit mis, dit alles puur natuur en zonder conserveringsmiddelen.

Bospeen

Bewerking: Geschild met stukje loof.

Smaak: Geconcentreerde zoete smaak.

Bereidingswijze: Opstoven in klontje boter of roosteren.

Combineren met: Lekker met smaken als sesam, sinaasappelschil of groene kruiden.

Witlof

Bewerking: Fijne maat witlof met paar druppels citroensap.

Smaak: Karakteristieke witlof smaak, perfect gegaard zonder verkleuring.

Bereidingswijze: Bijvoorbeeld in de lengte doormidden snijden en roosteren op de snijkant.

Schorseneren

Bewerking: Geschild en verpakt met een paar druppels citroensap.

Smaak: Rijke en romige smaak.

Bereidingswijze: Warm te maken in bijvoorbeeld een klont boter en wat groente bouillon. Ook prima te roosteren.

Combineren met: Lekker bij gevogelte en bijvoorbeeld paddestoelen.

Op zoek naar een gemakkelijk en smaakvol groentegarnituur wat helemaal van deze tijd is? Rooster sous-vide gegaarde groenten! Dep de groente droog op keukenpapier en snij bijvoorbeeld de witlofstronk in de lengte doormidden. Rooster de witlof op de snijkant in een anti-aanbak pan in een klein beetje geklaarde boter. Meer dan een beetje zeezout om op smaak te maken heb je niet nodig.

Jij kiest. Ons sous vide groente en fruit is jouw betrouwbare basis. Jij kiest, opstoven in een klontje boter of van de barbecue, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Gele biet

Bewerking: Geschild en in 1/8ste parten.

Smaak: Milde en aardse smaak. Opvallende gele kleur.

Bereidingswijze: In klontje boter warm maken. Of gebruik een beetje gerookte olijfolie, geeft een spannende smaak.

Combineren met: Veel combinaties met biet zijn een schot in de roos.

Venkel

Bewerking: In kwarten gesneden met het kontje en loof er nog aan.

Smaak: Mooie venkelsmaak met tonen van anijs. Blijft fris en krokant.

Bereidingswijze: Kort warm stoven.

Combineren met: Fantastisch in bouillabaisse en andere visgerechten.

Flespompoen

Bewerking: Geschild in stukken

Smaak: Zachte pompoen smaak.

Bereidingswijze: Kort roosteren in een pan of oven. Ook lekker van de barbecue.

Combineren met: Hazelnoot, crème fraîche of pompoenpitten.

 

 

FreshPioneers maakt nieuw en bijzonder groente en fruit beschikbaar voor vooruitstrevende Chef-koks. Met goed gekozen groente en fruit maakt jij als moderne chef-kok het verschil. Blijf voorop lopen, volg de FreshPioneers!

Rungis is gewoon compleet. We hebben een goede verstandhouding met de medewerkers, we worden op de hoogte gehouden van de seizoenen; ze denken echt met je mee.

Je hoort het linksom en rechtsom: die leveren kwaliteit. Ik ben dankzij hen altijd verzekerd van goeie spullen. Als je goeie spullen inkoopt, ben je al op de helft.