De Jonge Garde & Rungis Food Fair

Rungis bestaat dit jaar 30 jaar! Dit vieren we graag samen met jouw als lid van Gastronomisch Gilde vakgroep De Jonge Garde.

30 jaar de verbinding tussen teler en chef! Op maandag 3 juni 2019 ontdekken we samen met jou wat onze favoriete telers te bieden hebben. Decor van deze feestelijke dag is Landgoed Vollenhoven in de Bilt, hier ontdekken we de teeltwijze van talloze groenten in de overweldigende groentetuin.

De vijf seizoenen van Rungis #150SeizoenenRungis

✔ Maak kennis met het uitgebreide versassortiment van Rungis
✔ Ontmoet de telers en producenten
✔ Hoor het verhaal achter het product
✔ Raak geïnspireerd door verschillende kook- en barbecue technieken

Het team en de telers van Rungis zorgen er voor dat het je aan niets ontbreekt: maak kennis met stoere en spannende smaakcombinaties.

We zijn trots op de partners waarmee we de Rungis Food Fair tot een succes gaan maken. Dit zijn o.a.:

Leerlingen van de Cas Spijkers Academie koken in de tuin

Leerlingen van de Cas Spijkers Academie in Nijmegen koken op 3 juni tijdens de Rungis Food Fair hun examenopdracht. Er worden 5 teams gemaakt. Deze teams worden gekoppeld aan de favoriete telers van Rungis.

De opdracht is: ontwikkel en maak één gerecht voor de aanwezigen met de producten van jouw telers in de hoofdrol. Vooraf is volop de mogelijkheid om de teler op te zoeken en de wereld achter het ingrediënt te ontdekken.

Meld je snel aan

Je bent van harte welkom bij Landgoed Vollenhoven in de Bilt vanaf 11:00 uur, waar wij je op het terras van de Orangerie verwelkomen. We hebben geen centraal programma maar hopen dat je er om 12:00 uur bent om samen het glas te heffen. Om 15:00 uur is het einde van deze bijzondere middag.

De Jonge Garde & Rungis Food Fair

Wil jij er bij zijn samen met een collega? Meld je snel aan, het aantal plaatsen is beperkt en er is veel interesse. Je aanmelding is pas definitief na bevestiging van Rungis.

Rungis is een fijne leverancier die altijd op zoek is naar nieuwe producten waar wij als koks lekker mee kunnen experimenteren. Daar communiceren ze ook goed over. Voor mij is dat een meerwaarde.

In de 17 jaar dat ik in de keuken sta, heb ik een hoop groenteleveranciers gezien en ook weleens uitstapjes naar andere gemaakt. Rungis is de beste qua service en kwaliteit.