Vacature Inkoper (Fulltime)

Ter uitbreiding van ons gedreven inkoopteam zijn wij op zoek naar een betrouwbare en enthousiaste collega! Heb jij passie voor onze mooie AGF producten en vind je het een sport om het lekkerste groente en fruit tegen de best mogelijke condities in te kopen? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?

In deze verantwoordelijke functie koop jij vanuit jouw sterke visie een compleet productenpakket groenten, fruit, kruiden en paddenstoelen in. Kwaliteit gaat daarbij voor alles. Jij stemt met onze leveranciers exact af welke kwaliteit er van ze verwacht wordt. Jij controleert bij binnenkomst of deze producten ook daadwerkelijk aan de kwaliteitseisen voldoen en zorgt ervoor dat de voorraad klopt. Je bent een vroege vogel en start rond 04:00 uur met eerst een bak lekkere koffie.

Dan ga je de loods in, je maakt een ronde langs alle, vaak bijzondere, AGF producten en maakt een inventarisatie van wat je gaat inkopen die ochtend. Vervolgens plaats je de orders en onderhandel je over prijzen en kwaliteit. Tijdens jouw welverdiende pauze kan je, onder het genot van een kop koffie en een stuk fruit even bijpraten in onze gezellige kantine. De orderbevestigingen stromen ondertussen binnen en je krijgt diverse vragen van je Verkoop & Advies collega’s. Rond 14:00 kijk je tevreden terug op de werkdag en wens je de collega’s een fijne middag toe. Dat is Rungis!

Vind jij het een sport om het lekkerste groente en fruit tegen de best mogelijke condities in te kopen, solliciteer dan nu!
Wij zijn Rungis!

Rungis is met zo’n 200 collega’s al ruim 170 seizoenen dé groente- en fruitspecialist voor de Nederlandse restaurants en foodprofessionals. We hebben een eigen snijkeuken die wij onze “Mise en Place keuken” noemen en een eigen bio-lijn. De beste prijs/kwaliteit en altijd met een verhaal, dat is wat ons uniek maakt! Check vooral ook onze website www.rungis.nl.

Wat wij vragen
  • Ervaring met inkopen en kennis van AGF is een belangrijke pré;
  • Je spreek goed Nederlands en Engels, andere talen zijn een pré;
  • Je bent secuur, enthousiast, proactief, assertief en een echte teamspeler;
  • Je hebt gezond boerenverstand en haalt voldoening en grote liefde voor mooie, verse en innovatieve AGF producten;
  • Je signaleert trends & noviteiten in de markt.
  • Tot slot sta je graag vroeg op en ben je ook per toerbeurt op zaterdag beschikbaar.
Wat wij bieden
  • Een professionele, gedreven, plezierige en vooral familiaire werksfeer;
  • Een afwisselende en flexibele baan;
  • Leuke en kundige collega’s die graag kennis met je delen;
  • Een mooie positie in de AGF keten bij een unieke organisatie;
  • Een passend salaris conform cao, passend bij jouw werkervaring;
  • Een vitamineboost wanneer jij wilt en korting op al onze producten;
  • Er is altijd ruimte voor jouw eigen inbreng, ideeën en interesses.
Hebben we een match?

Herken jij jezelf in deze vacature en heb jij zin in een leuke uitdaging bij ons, dan willen wij graag met je in gesprek. Stuur snel je sollicitatiebrief voorzien van CV naar sollicitatie@rungis.nl t.a.v. Ilona Evers.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Ik vind dat de communicatie heel sterk verloopt; er wordt aangegeven als iets er niet is en dan wordt er gezorgd voor een alternatief. Het klopt gewoon allemaal.

Naast de gunfactor zijn de prijs-kwaliteit en de service belangrijk. Rungis denkt met je mee, ook daardoor heeft Rungis een streepje voor.