Culinaire ontdekkingstocht door de Oostvoornse duinen

Maandag 2 september zijn we met een mooie groep enthousiaste chefs op ontdekkingstocht gegaan in de natuur van Oostvoorne. Natuurlijk onder leiding van onze vriend en gepassioneerd herborist Frank Radder.

Het gebied rondom Restaurant Aan Zee is speciaal omdat er zowel duin- als grasland maar ook zilte gebieden en een kuststrook te vinden zijn. We krijgen een inspirerende ronde langs de geurende kruiden, bloemen en bessen van dit seizoen. En natuurlijk de prachtige zilte plantjes bij de kwelders. De dag wordt goed afgesloten met een zonnige lunch bij Restaurant Aan Zee, met natuurlijk onze eigen oogst.

Wij bedanken alle chefs, Frank Radder en het team van Aan Zee voor hun aanstekelijke enthousiasme! #EtenUitDeNatuur

Rungis heeft alles. Echt alles. En wat er niet is, halen ze voor je in huis. Ze denken met je mee. Als ik tijdens een concert van Lady Gaga freaky gerechten wil maken, komen ze met groenten die een beetje freaky zijn.

Ik wil niet dagelijks veel tijd kwijt zijn aan het uitzoeken van de beste kwaliteit producten. Met Rungis is het bovendien fijn dat ik vooruit kan plannen, En: afspraak is afspraak. Ook dat is Rungis.