Werken bij Rungis

Op dit moment zijn we opzoek naar een logistiek planner.

 

Met elkaar zijn wij Rungis

Rungis kenmerkt zich door een informele en klantgerichte manier van samenwerken met korte communicatielijnen. Als medewerker van Rungis maak je deel uit van een organisatie, waarbij je samenwerkt met collega’s en jij je werk met plezier doet. De kern van de cultuur staat voor betrokkenheid, respect, gemotiveerdheid en trots op de organisatie en je eigen bijdrage.

Klantgericht en zelfstandig

Ben jij een (pro)actieve, (klant)vriendelijke en een zelfstandige collega? Ben jij iemand die zich graag in wil zetten voor de klanten van Rungis? Dan pas jij in ons team.

Op dit moment zijn er geen vacatures, maar dat wil niet zeggen dat we niet opzoek zijn naar jou.  We zijn namelijk altijd opzoek naar talent; enthousiaste, ambitieuze, gedreven, professionele, flexibele toppers. Ben jij  niet vies zijn van hard werken en wil je werken met de besten? Stuur dan jouw contactgegevens en CV naar sollicitatie@rungis.nl.

Rungis heeft alles. Echt alles. En wat er niet is, halen ze voor je in huis. Ze denken met je mee. Als ik tijdens een concert van Lady Gaga freaky gerechten wil maken, komen ze met groenten die een beetje freaky zijn.

Rungis weet: groente is de basis om een gerecht te maken. Je hoeft geen week te wachten tot iets er is. Ze hebben alles van kleine boertjes tot internationale producten.’