Honing truffel, een must-try

Truffels, een kostbare delicatesse met een onmiskenbare geur en smaak. Of je nu kiest voor de witte truffel of de zwarte périgord, ze hebben allemaal hun eigen delicate geur en smaak. Maar heb jij al eens deze honing truffel met een geheel eigen, unieke smaak geprobeerd?

Honing truffels

Zeer geliefd door zijn unieke smaak die goed tot zijn recht komt in verschillende desserts. Deze honing zoete truffel is een van de meest bijzondere truffels in de wereld. Deze truffel wordt voornamelijk gevonden onder de zwarte acacia boom, welke groeit in rijke, zanderige grond langs de Donau in Hongarije. Deze grijs witte truffel is net zo smakelijk als dat hij uniek is.

De smaak van deze bijzondere truffel is uniek. Het begint met een verfijnde, milde paddenstoelen smaak en ontwikkelt zich dan tot een lang honing achtig einde. Gebruik deze truffel dan ook met mate, slechts een kleine hoeveelheid is al genoeg om de unieke smaak te ervaren.

De honing truffel is een echte must-try voor iedere paddenstoelen- en truffel liefhebber.

Je hoort het linksom en rechtsom: die leveren kwaliteit. Ik ben dankzij hen altijd verzekerd van goeie spullen. Als je goeie spullen inkoopt, ben je al op de helft.

Ik kies voor Rungis omdat ze een constante hoge kwaliteit bieden. Omdat ze ontzettend veel Japanse producten in hun assortiment hebben. En omdat ze een voorloper zijn.