Stap ook over naar echt verse friet

Vraag jouw gratis proefpakket aan

De trend van verse friet is niet te stoppen. Eenmaal naar verse friet overgestapte zaken willen niet meer anders en dat is met een reden. De friet van FrietHoes is puur natuur, niet droog, krokant en smaakt naar aardappelen.

De echt verse friet van FrietHoes wordt in heel Nederland binnen 24 uur van pieper tot pas geleverd. Dat betekent niet alleen constante kwaliteit, maar er zijn meer voordelen.

Echte friet: zonder bewerkingen, toevoegingen en andere vreemde fratsen.

Meer friet, minder zout en saus

 

De smaak van de verse friet is voller en dat betekent dat er minder zout en saus nodig is.

Kiezen voor de verse friet van FrietHoes betekent een bewustere keuze: onze friet is puur natuur, krokant, niet droog en smaakt naar aardappel. Het is echte friet zonder bewerkingen, toevoegingen en andere vreemde fratsen.

Meer marge

 

Met verse friet van FrietHoes op de kaart kun je meer marge maken.

De voordelen tegenover zelf voorbakken zijn enorm. Zo is er geen mise en place (snijden, voorbakken en koelen), een kortere afbaktijd (3-3,5 minuut), minder vochtverlies en gaat de olie langer mee.

Loaded Fries

 

Verse friet is een prachtig bijgerecht, maar biedt ook mogelijkheden tot meer. Wat te denken van bijvoorbeeld Loaded Fries?

Loaded fries zijn onderscheidend door verse toppings, denk aan piccalilly, stoofvlees en natuurlijk verse groenten, bijvoorbeeld geschaafd en zoetzuur gemarineerd.

Ambachtelijk met eerlijk verhaal

 

De verse friet van FrietHoes heeft een mooi, eerlijk verhaal. Zo gebruiken we bij de productie en bereiding van onze producten zoveel mogelijk verse en eerlijke grondstoffen.

Kortom: FrietHoes levert echt verse, ambachtelijke friet met een eerlijk verhaal.

'Ik zie Rungis als een jonge, ambitieuze kok die hetzelfde wil bereiken als ik. Die je dwingt om mee te gaan met de tijd. Om nog beter te worden. Rungis is eigenlijk geen groenteleverancier, maar één van mijn koks.’

Rungis weet: groente is de basis om een gerecht te maken. Je hoeft geen week te wachten tot iets er is. Ze hebben alles van kleine boertjes tot internationale producten.’