Start seizoen Hollandse bramen en frambozen

Deze week zijn we gestart met het Hollandse seizoen van heerlijke bramen en smaakvolle frambozen. En natuurlijk in de beste kwaliteit, van onze favoriete zachtfruit teler: Beekers Berries.

We kunnen ondertussen alweer even genieten van de heerlijk zoete Lambada aardbeien. Maar vanaf deze week kunnen we ook weer starten met Hollandse bramen en frambozen. Bij Rungis kiezen we altijd voor kwaliteit en de beste smaak, en voor het best smakende zachtfruit moet je bij Beekers Berries zijn. Hier wordt geteeld met een flinke dosis passie en respect voor de natuur. Elk jaar zijn ze op zoek naar de beste smaak en de beste teeltwijze. In de zoektocht naar een nog zoetere smaak, meer sap of meer stevigheid, worden er elk jaar duizenden nieuwe soorten getest om vervolgens alleen de beste rassen te selecteren.

De lekkerste bramen

De Hollandse bramen zijn echt ultiem van smaak. Wanneer de bramen gaan rijpen worden ze eerst rood en kleuren ze langzaam naar een bijna diepzwarte kleur. Perfect rijp dus. De bramen zijn mooi groot van formaat, heerlijk sappig en zitten vol van smaak.

Ultieme frambozen

De framboos is een kwetsbaar vruchtje en wordt dan ook met alle precisie geplukt. Het resultaat is een prachtig gevormde framboos met en roze-rode kleur en een onmiskenbare smaak. En door de perfecte rijpheid hebben de frambozen een heerlijke geur, die je direct linkt aan die heerlijke smaak.

Voor de Hollandse blauwe bessen moeten we nog even geduld hebben, die starten vanaf juli weer.

Rungis is gewoon compleet. We hebben een goede verstandhouding met de medewerkers, we worden op de hoogte gehouden van de seizoenen; ze denken echt met je mee.

'We werken graag met Rungis omdat ze alles hebben en als ze het niet hebben, dan zorgen ze dat ze het krijgen.'