A wholesaler with a passion for fruits & vegetables
The vegetable specialist of the Dutch food industry
Largest selection fruits & vegetables of the Netherlands
Daily brought to you into the kitchen
Rungis helps you further with fruits & vegetables
From cafes to Michelin starred restaurants

Gert Jan´s choice

In the field: Cerisa cherries, yellow cherries and Dutch apricots

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

13 uur geleden

Rungis

Green meat radijs is de naam van deze grote oorspronkelijk Chinese radijs-soort, uit de uitgebreide radijzen-familie. Een soort die eeuwen geleden in China ‘in het wild’ voor het eerst werd gevonden. Wanneer je de green meat radijs opensnijdt, zie je de prachtige groene binnenkant. De green meat radijs heeft een mooie knapperige bite, is mooi sappig en heeft een goed pittige smaak. Heerlijk om rauw in dunne plakjes te snijden of te schaven. De #VijfSeizoenen van Rungis! ... Lees meerInklappen

Green meat radijs is de naam van deze grote oorspronkelijk Chinese radijs-soort, uit de uitgebreide radijzen-familie. Een soort die eeuwen geleden in China ‘in het wild’ voor het eerst werd gevonden. Wanneer je de green meat radijs opensnijdt, zie je de prachtige groene binnenkant. De green meat radijs heeft een mooie knapperige bite, is mooi sappig en heeft een goed pittige smaak. Heerlijk om rauw in dunne plakjes te snijden of te schaven. De #VijfSeizoenen van Rungis!

The five seasons of Rungis

The wintry flavors

Beets, cabbage, sprouts; don't say the winter is a less wealthy season. And what about all the citrus, which is now at its best.

The way spring tastes

A new spring... new flavors. Celebrate spring with creamy white asparagus, flowers on the plate and lettuce with the dew still on it.

Early summer flavors

It’s time for flowers. In fact, they are allowed on the plate. Along with all those wonderful fresh lettuces the early summer brings you.

The summery flavors

The summer with its abundance: plenty of choice, plenty of flavors and most of all, plenty of color.

The autumn flavors

Less color, but definitely no less flavor. The roots are big and thanks to the lower temperature, pleasantly sweet.

They know: vegetables are the base for making a great dish. They don’t let you wait an entire week before something’s there. They have everything, from small farmers to international products.

You can hear it everywhere: they deliver quality. Thanks to them i'm always assured of good stuff. When buying the right ingredients, your already half way there.