Rungis in de media

Hier vind je een overzicht van artikelen en items die in de media zijn verschenen over Rungis of met medewerking van Rungis.

feb 2018 Vakbladen

Gastronomie: Knollen en citroenen v

jan 2018 Digitale media

Biojournaal: Bio geen marketingtool meer, maar de standaard v

jan 2018 Digitale media

Wine professional: Rungis wint Diamond Award v

jan 2018 Kranten en tijdschriften

FD persoonlijk: Vruchtgebruik v

jan 2018 Vakbladen

Entree Magazine: Culinaire trip langs Letse bessen en hennep v

okt 2017 Vakbladen

Passion HI: De snijkeuken van Rungis v

jul 2017 Kranten en tijdschriften

Telegraaf: Wilde kruiden hunten met Chefs v

jun 2017 Digitale media

agf.nl: De eerste Cerisa’s voor Sidney Schutte v

jun 2017 Digitale media

agf.nl: hartjesvormige meloen v

jun 2017 Digitale media

Foodlovestories.nl: Gert Jan Zonneveld Piek over zijn grote passie v

jun 2017 Vakbladen

Misset Horeca: Wilde wieren, groenten van de toekomst v

jun 2017 Vakbladen

Passion HI: Masia el Altet olijfolie bij Nayolie v

mei 2017 Digitale media

Foodlovestories.nl: Kelvin Lin, Chinese roots en eigen stijl v

mei 2017 Digitale media

Kokswereld.nl: Inspiratiesessie bij Nayolie v

apr 2017 Digitale media

Foodlovestories.nl: De Brabantse Wal asperge in de hoofdrol v

apr 2017 Kranten en tijdschriften

BN DeStem: De zilte smaak van Brabantse Wal Asperges v

jan 2017 Vakbladen

Passion HI: wilde wieren uit de Oosterschelde v

dec 2016 Vakbladen

Passion HI: met chefs de natuur in v

nov 2016 Digitale media

Fresh Plaza: Home chefs increasingly professional v

okt 2016 Vakbladen

Horesca ’t lekkerst: Gert Jan over bloemen v

sep 2016 Vakbladen

Misset Horeca: Rungis wildkruiden wandeling v

sep 2016 Vakbladen

Horesca ’t lekkerst: groente weelde bij wild v

jul 2016 Kranten en tijdschriften

Telegraaf: voedselbos Kleine Hoeve v

jul 2016 Vakbladen

Passion HI: Rungis trendtour Amsterdam v

mei 2016 Vakbladen

Passion HI: inspiratiesessie Ron Gastrobar v

mrt 2016 Kranten en tijdschriften

Lekker Extra: hopscheuten en ander bijzonder groente en fruit v

aug 2015 Vakbladen

Passion HI: zeewier snijden v

jul 2015 Kranten en tijdschriften

Telegraaf: zeewier volwaardige groente v

jul 2015 Digitale media

Elle eten: Japanse vierkante watermeloen v

jun 2015 Kranten en tijdschriften

AD: kers kan ook als cadeau v

jun 2015 Vakbladen

Passion HI: Cerisa kersen in de Markthal v

De kwaliteit is heel er goed en producten blijven ook langer goed. En als er wat is, dan lossen ze het op. Ook die inspiratiebox met nieuwe producten is fijn: ze houden je up-to-date!

Rungis is mijn ogen en oren. De medewerkers weten precies wat bij onze visie past: de puurheid, de zuiverheid van een product waar wij vervolgens iets moois mee doen.