Rungis in de media

Hier vind je een overzicht van artikelen en items die in de media zijn verschenen over Rungis of met medewerking van Rungis.

jan 2018 Digitale media

Biojournaal: Bio geen marketingtool meer, maar de standaard v

jan 2018 Kranten en tijdschriften

FD persoonlijk: Vruchtgebruik v

jan 2018 Vakbladen

Entree Magazine: Culinaire trip langs Letse bessen en hennep v

okt 2017 Vakbladen

Passion HI: De snijkeuken van Rungis v

jul 2017 Kranten en tijdschriften

Telegraaf: Wilde kruiden hunten met Chefs v

jun 2017 Digitale media

agf.nl: De eerste Cerisa’s voor Sidney Schutte v

jun 2017 Digitale media

agf.nl: hartjesvormige meloen v

jun 2017 Digitale media

Foodlovestories.nl: Gert Jan Zonneveld Piek over zijn grote passie v

jun 2017 Vakbladen

Misset Horeca: Wilde wieren, groenten van de toekomst v

jun 2017 Vakbladen

Passion HI: Masia el Altet olijfolie bij Nayolie v

mei 2017 Digitale media

Foodlovestories.nl: Kelvin Lin, Chinese roots en eigen stijl v

mei 2017 Digitale media

Kokswereld.nl: Inspiratiesessie bij Nayolie v

apr 2017 Digitale media

Foodlovestories.nl: De Brabantse Wal asperge in de hoofdrol v

apr 2017 Kranten en tijdschriften

BN DeStem: De zilte smaak van Brabantse Wal Asperges v

jan 2017 Vakbladen

Passion HI: wilde wieren uit de Oosterschelde v

dec 2016 Vakbladen

Passion HI: met chefs de natuur in v

nov 2016 Digitale media

Fresh Plaza: Home chefs increasingly professional v

okt 2016 Vakbladen

Horesca ’t lekkerst: Gert Jan over bloemen v

sep 2016 Vakbladen

Misset Horeca: Rungis wildkruiden wandeling v

sep 2016 Vakbladen

Horesca ’t lekkerst: groente weelde bij wild v

jul 2016 Kranten en tijdschriften

Telegraaf: voedselbos Kleine Hoeve v

jul 2016 Vakbladen

Passion HI: Rungis trendtour Amsterdam v

mei 2016 Vakbladen

Passion HI: inspiratiesessie Ron Gastrobar v

mrt 2016 Kranten en tijdschriften

Lekker Extra: hopscheuten en ander bijzonder groente en fruit v

aug 2015 Vakbladen

Passion HI: zeewier snijden v

jul 2015 Kranten en tijdschriften

Telegraaf: zeewier volwaardige groente v

jul 2015 Digitale media

Elle eten: Japanse vierkante watermeloen v

jun 2015 Kranten en tijdschriften

AD: kers kan ook als cadeau v

jun 2015 Vakbladen

Passion HI: Cerisa kersen in de Markthal v

Ik kies voor Rungis omdat ze een constante hoge kwaliteit bieden. Omdat ze ontzettend veel Japanse producten in hun assortiment hebben. En omdat ze een voorloper zijn.

In een tijd waarin koks een schaars goed zijn, is convenience ontzettend belangrijk. Ook hierin is Rungis supergoed; in op maat gemaakte producten.