Rungis in de media

Hier vind je een overzicht van artikelen en items die in de media zijn verschenen over Rungis of met medewerking van Rungis.

jan 2019 Kranten en tijdschriften

AFG Primeur: Wessel Vermeulen sinds 1993 in dienst bij Rungis

dec 2018 Kranten en tijdschriften

AGF Primeur: “Biologisch maakt deel uit van het gehele duurzaamheidsbeleid”

mei 2018 Digitale media

AGF.nl: “Uit Japan komen smaken die we in Nederland nog niet kennen”

mei 2018 Vakbladen

Horesca ’t lekkerst: Vacuüm gegaarde groenten

feb 2018 Vakbladen

Gastronomie: Knollen en citroenen

jan 2018 Digitale media

Biojournaal: Bio geen marketingtool meer, maar de standaard

jan 2018 Digitale media

Wine professional: Rungis wint Diamond Award

jan 2018 Kranten en tijdschriften

FD persoonlijk: Vruchtgebruik

jan 2018 Vakbladen

Entree Magazine: Culinaire trip langs Letse bessen en hennep

okt 2017 Vakbladen

Passion HI: De snijkeuken van Rungis

jul 2017 Kranten en tijdschriften

Telegraaf: Wilde kruiden hunten met Chefs

jun 2017 Digitale media

agf.nl: De eerste Cerisa’s voor Sidney Schutte

jun 2017 Digitale media

agf.nl: hartjesvormige meloen

jun 2017 Digitale media

Foodlovestories.nl: Gert Jan Zonneveld Piek over zijn grote passie

jun 2017 Vakbladen

Misset Horeca: Wilde wieren, groenten van de toekomst

jun 2017 Vakbladen

Passion HI: Masia el Altet olijfolie bij Nayolie

mei 2017 Digitale media

Foodlovestories.nl: Kelvin Lin, Chinese roots en eigen stijl

mei 2017 Digitale media

Kokswereld.nl: Inspiratiesessie bij Nayolie

apr 2017 Digitale media

Foodlovestories.nl: De Brabantse Wal asperge in de hoofdrol

apr 2017 Kranten en tijdschriften

BN DeStem: De zilte smaak van Brabantse Wal Asperges

jan 2017 Vakbladen

Passion HI: wilde wieren uit de Oosterschelde

dec 2016 Vakbladen

Passion HI: met chefs de natuur in

nov 2016 Digitale media

Fresh Plaza: Home chefs increasingly professional

okt 2016 Vakbladen

Horesca ’t lekkerst: Gert Jan over bloemen

sep 2016 Vakbladen

Misset Horeca: Rungis wildkruiden wandeling

sep 2016 Vakbladen

Horesca ’t lekkerst: groente weelde bij wild

jul 2016 Kranten en tijdschriften

Telegraaf: voedselbos Kleine Hoeve

jul 2016 Vakbladen

Passion HI: Rungis trendtour Amsterdam

mei 2016 Vakbladen

Passion HI: inspiratiesessie Ron Gastrobar

mrt 2016 Kranten en tijdschriften

Lekker Extra: hopscheuten en ander bijzonder groente en fruit

aug 2015 Vakbladen

Passion HI: zeewier snijden

jul 2015 Kranten en tijdschriften

Telegraaf: zeewier volwaardige groente

jul 2015 Digitale media

Elle eten: Japanse vierkante watermeloen

jun 2015 Kranten en tijdschriften

AD: kers kan ook als cadeau

jun 2015 Vakbladen

Passion HI: Cerisa kersen in de Markthal

Wat groente en fruit betreft is het hartstikke fijn dat we kunnen werken met Rungis. Zo komen we, naast onze reguliere producten, aan onze speciale spulletjes. Aan mini-groenten en aan bijzondere kruiden en bloemetjes.

Bij Rungis weten ze al vijftien jaar wát ik wil en hoé ik het niet wil. Op zo’n manier maak je elkaar sterk.