Rungis in de media
Hier vind je een overzicht van artikelen en items die in de media zijn verschenen over Rungis of met medewerking van Rungis.jan 2021 Digitale media
Zegro: Samen maken we ambities waarnov 2020 Kranten en tijdschriften
Telegraaf: ‘Heb je weleens over laurier nagedacht?’jul 2020 Digitale media
AGF.nl: ‘ ik verwacht dat restaurants gaan afzien van de zomerstop’mei 2020 Vakbladen
Passion HI: Masterclass voor Sterklas in ROC Amsterdamdec 2019 Vakbladen
Passion HI: Op bezoek in de nieuwe mise en place keuken van Rungisnov 2019 Digitale media
agf.nl: Rungis breidt snijkeuken opnieuw uitokt 2019 Vakbladen
Passion HI: in de Herbas-tuin van Hertog Jan in Bruggejul 2019 Vakbladen
Passion HI: What chefs want, Rungis 30 jaarjun 2019 Digitale media
De RestaurantKrant: Culinair feestje tijdens jubileum Rungisjun 2019 Digitale media
agf.nl: Rungis viert 150 seizoenen in 30 jaarjun 2019 Digitale media
Euro-Toques: 30 jaar Rungis: de 30 beste telersjun 2019 Digitale media
Entree Magazine: groente- en fruitfair voor chefsmei 2019 Vakbladen
ID Magazine: De passie voor groente spat ervan af bij Nielsjan 2019 Kranten en tijdschriften
AFG Primeur: Wessel Vermeulen sinds 1993 in dienst bij Rungisdec 2018 Kranten en tijdschriften
AGF Primeur: “Biologisch maakt deel uit van het gehele duurzaamheidsbeleid”mei 2018 Digitale media
AGF.nl: “Uit Japan komen smaken die we in Nederland nog niet kennen”mei 2018 Vakbladen
Horesca ’t lekkerst: Vacuüm gegaarde groentenfeb 2018 Vakbladen
Gastronomie: Knollen en citroenenjan 2018 Digitale media
Biojournaal: Bio geen marketingtool meer, maar de standaardjan 2018 Digitale media
Wine professional: Rungis wint Diamond Awardjan 2018 Kranten en tijdschriften
FD persoonlijk: Vruchtgebruikjan 2018 Vakbladen
Entree Magazine: Culinaire trip langs Letse bessen en hennepokt 2017 Vakbladen
Passion HI: De snijkeuken van Rungisjul 2017 Kranten en tijdschriften
Telegraaf: Wilde kruiden hunten met Chefsjun 2017 Digitale media
agf.nl: De eerste Cerisa’s voor Sidney Schuttejun 2017 Digitale media
agf.nl: hartjesvormige meloenjun 2017 Digitale media
Foodlovestories.nl: Gert Jan Zonneveld Piek over zijn grote passiejun 2017 Vakbladen
Misset Horeca: Wilde wieren, groenten van de toekomstjun 2017 Vakbladen
Passion HI: Masia el Altet olijfolie bij Nayoliemei 2017 Digitale media
Foodlovestories.nl: Kelvin Lin, Chinese roots en eigen stijlmei 2017 Digitale media
Kokswereld.nl: Inspiratiesessie bij Nayolieapr 2017 Digitale media
Foodlovestories.nl: De Brabantse Wal asperge in de hoofdrolapr 2017 Kranten en tijdschriften
BN DeStem: De zilte smaak van Brabantse Wal Aspergesjan 2017 Vakbladen
Passion HI: wilde wieren uit de Oosterscheldedec 2016 Vakbladen
Passion HI: met chefs de natuur innov 2016 Digitale media
Fresh Plaza: Home chefs increasingly professionalokt 2016 Vakbladen
Horesca ’t lekkerst: Gert Jan over bloemensep 2016 Vakbladen
Misset Horeca: Rungis wildkruiden wandelingsep 2016 Vakbladen
Horesca ’t lekkerst: groente weelde bij wildjul 2016 Kranten en tijdschriften
Telegraaf: voedselbos Kleine Hoevejul 2016 Vakbladen
Passion HI: Rungis trendtour Amsterdammei 2016 Vakbladen
Passion HI: inspiratiesessie Ron Gastrobarmrt 2016 Kranten en tijdschriften
Lekker Extra: hopscheuten en ander bijzonder groente en fruitaug 2015 Vakbladen
Passion HI: zeewier snijdenjul 2015 Kranten en tijdschriften
Telegraaf: zeewier volwaardige groentejul 2015 Digitale media
Elle eten: Japanse vierkante watermeloenjun 2015 Kranten en tijdschriften
AD: kers kan ook als cadeaujun 2015 Vakbladen
Passion HI: Cerisa kersen in de Markthal