Biologisch groenten en fruit van Ecoville

Ecoville is de biologische specialist van groente- en fruit leverancier Rungis.

Ecoville levert via Rungis jaarrond een compleet assortiment aan aardappelen, groenten, fruit en verse kruiden en is SKAL gecertificeerd. Van basisproducten tot exclusieve producten, want praktisch alle AGF is biologisch beschikbaar. Ecoville werkt nauw samen met zijn telers, die bestaan uit biologische boeren, zorgboerderijen en tuinders uit de buurt, om alle producten kraakvers bij jou in de keuken te krijgen.

Voor jou als professional

Ons brede en diepe assortiment biologisch groente en fruit wordt dagelijks bij jou in de keuken uitgeleverd. Al onze biologische producten zijn dagelijks online te bestellen via inONE Order. In inONE Order zie je de actuele beschikbaarheid, een afbeelding van het product en achtergrondinformatie.

Overstappen op biologisch?

Wij helpen u graag. De overstap naar biologisch is eenvoudig, met onze kennis en dagelijkse 1-op-1 begeleiding. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Voor jou als consument

Elke week vind je Perry, de man achter Ecoville, bij de goedgevulde marktkraam. De Ecoville marktkraam biedt een breed aanbod en is een lust voor het oog: regionale producten direct van boeren uit de buurt, vergeten groenten, bijzondere groente- en fruitsoorten en verse kruiden. Nederlandse producten hebben onze voorkeur, ook als ze ietsje duurder zijn. Vindt u niet wat u zoekt? Wij zijn altijd bereid het te bestellen, want bijna alles is biologisch verkrijgbaar.

Vind ons op drie boerenmarkten

Iedere dinsdag bouwen we onze goedgevulde kraam op in Amstelveen. Woensdagen zijn we in Den Haag te vinden en op vrijdag ontvangen we je graag in Dordrecht.

Dinsdagen
Biologische markt Amstelveen
Verlengde Rembrandtweg
09.00 – 15.00

Woensdagen
Biologische boerenmarkt Den Haag
Hofplaats aan de Hofweg
11.00 – 18.00

Vrijdagen
Biologische markt Dordrecht
Statenplein
09.00 – 16.00

Nu ook bij jou thuisbezorgd

Samen met Schmidt Zeevis, Nice to Meat, Treuren en Vanilla Venture bieden wij de lekkerste ingrediënten aan, ook voor thuis. Ga voor deze smaakvolle webwinkel naar DirectlyFrom.nl/biologisch.

Het verhaal achter Rungis spreekt me aan; waarom deze mensen de dingen doen zoals ze doen. Plus natuurlijk de kwaliteit en het enorme aanbod ecologische producten.

In de 17 jaar dat ik in de keuken sta, heb ik een hoop groenteleveranciers gezien en ook weleens uitstapjes naar andere gemaakt. Rungis is de beste qua service en kwaliteit.