Rungis in the media

Over here you´ll find a list of articles and items about Rungis or with the cooperation of Rungis that appeared in the media.

Dec 2019 Vakbladen

Passion HI: Op bezoek in de nieuwe mise en place keuken van Rungis

Nov 2019 Digitale media

agf.nl: Rungis breidt snijkeuken opnieuw uit

Oct 2019 Vakbladen

Passion HI: in de Herbas-tuin van Hertog Jan in Brugge

Jul 2019 Vakbladen

Passion HI: What chefs want, Rungis 30 jaar

Jun 2019 Digitale media

De RestaurantKrant: Culinair feestje tijdens jubileum Rungis

Jun 2019 Digitale media

agf.nl: Rungis viert 150 seizoenen in 30 jaar

Jun 2019 Digitale media

Euro-Toques: 30 jaar Rungis: de 30 beste telers

Jun 2019 Digitale media

Entree Magazine: groente- en fruitfair voor chefs

May 2019 Vakbladen

ID Magazine: De passie voor groente spat ervan af bij Niels

Jan 2019 Kranten en tijdschriften

AFG Primeur: Wessel Vermeulen sinds 1993 in dienst bij Rungis

Dec 2018 Kranten en tijdschriften

AGF Primeur: “Biologisch maakt deel uit van het gehele duurzaamheidsbeleid”

May 2018 Digitale media

AGF.nl: “Uit Japan komen smaken die we in Nederland nog niet kennen”

May 2018 Vakbladen

Horesca ‘t lekkerst: Vacuüm gegaarde groenten

Feb 2018 Vakbladen

Gastronomie: Knollen en citroenen

Jan 2018 Digitale media

Biojournaal: Bio geen marketingtool meer, maar de standaard

Jan 2018 Digitale media

Wine professional: Rungis wint Diamond Award

Jan 2018 Kranten en tijdschriften

FD persoonlijk: Vruchtgebruik

Jan 2018 Vakbladen

Entree Magazine: Culinaire trip langs Letse bessen en hennep

Oct 2017 Vakbladen

Passion HI: De snijkeuken van Rungis

Jul 2017 Kranten en tijdschriften

Telegraaf: Wilde kruiden hunten met Chefs

Jun 2017 Digitale media

agf.nl: De eerste Cerisa’s voor Sidney Schutte

Jun 2017 Digitale media

agf.nl: hartjesvormige meloen

Jun 2017 Digitale media

Foodlovestories.nl: Gert Jan Zonneveld Piek over zijn grote passie

Jun 2017 Vakbladen

Misset Horeca: Wilde wieren, groenten van de toekomst

Jun 2017 Vakbladen

Passion HI: Masia el Altet olijfolie bij Nayolie

May 2017 Digitale media

Foodlovestories.nl: Kelvin Lin, Chinese roots en eigen stijl

May 2017 Digitale media

Kokswereld.nl: Inspiratiesessie bij Nayolie

Apr 2017 Digitale media

Foodlovestories.nl: De Brabantse Wal asperge in de hoofdrol

Apr 2017 Kranten en tijdschriften

BN DeStem: De zilte smaak van Brabantse Wal Asperges

Jan 2017 Vakbladen

Passion HI: wilde wieren uit de Oosterschelde

Dec 2016 Vakbladen

Passion HI: met chefs de natuur in

Nov 2016 Digitale media

Fresh Plaza: Home chefs increasingly professional

Oct 2016 Vakbladen

Horesca ‘t lekkerst: Gert Jan over bloemen

Sep 2016 Vakbladen

Misset Horeca: Rungis wildkruiden wandeling

Sep 2016 Vakbladen

Horesca ‘t lekkerst: groente weelde bij wild

Jul 2016 Kranten en tijdschriften

Telegraaf: voedselbos Kleine Hoeve

Jul 2016 Vakbladen

Passion HI: Rungis trendtour Amsterdam

May 2016 Vakbladen

Passion HI: inspiratiesessie Ron Gastrobar

Mar 2016 Kranten en tijdschriften

Lekker Extra: hopscheuten en ander bijzonder groente en fruit

Aug 2015 Vakbladen

Passion HI: zeewier snijden

Jul 2015 Kranten en tijdschriften

Telegraaf: zeewier volwaardige groente

Jul 2015 Digitale media

Elle eten: Japanse vierkante watermeloen

Jun 2015 Kranten en tijdschriften

AD: kers kan ook als cadeau

Jun 2015 Vakbladen

Passion HI: Cerisa kersen in de Markthal

In my 17 years in the kitchen, i saw a lot of vegetable suppliers and also went to some others. Rungis is the absolute best when it comes to service and quality.

With fruit and vegetables, we’re delighted we can work with Rungis. In addition to our regular products, we can also get our special products. Mini-vegetables and extraordinary herbs and flowers.