Bianchetti truffel

Één van de meest delicate producten in de wereld is toch wel de truffel. Wereldwijd geliefd vanwege zijn ongeëvenaarde smaak en geur. En deze parel van moeder natuur is er ook nog in veel verschillende soorten, elk met zijn eigen unieke smaak en geur.

Bianchetti truffel

Dat moment dat de truffels arriveren en het volledige kantoor overnemen met hun delicate geur, wij worden er elke keer weer gelukkig van. Bij Rungis zijn we gek op elke truffel, de zwarte, de witte en de honing truffel, alles wat op dat moment in het seizoen is. En dat is nu de bianchetti truffel.

Deze witte truffel komt uit Italië en heeft een iets donkerdere buitenkant in vergelijking met de witte alba truffel. De Italiaanse bianchetti heeft een zeer sterke en delicate geur en smaak die wat aan knoflook doet denken. Deze intense truffel komt, net als de meeste truffels, het best tot zijn recht wanneer het rauw over een gerecht wordt geschaafd. Maar op het laatst toegevoegd aan een gerecht is ook een goede optie. Ben jij dus op zoek naar een witte truffel met een zeer intense geur waar jij jouw gasten mee kan verrassen, probeer dan zeker eens deze bianchetti truffel.

Rungis is gewoon compleet. We hebben een goede verstandhouding met de medewerkers, we worden op de hoogte gehouden van de seizoenen; ze denken echt met je mee.

'Hun medewerkers zijn continu op zoek naar nieuwe dingen, overleggen met hun telers en halen uit de hele wereld producten.'