Jouw mise en place uit onze snijkeuken

Met onze moderne machines en vakkennis kunnen we elke gewenste bestelling zorgvuldig en snel verwerken.

Soms machinaal, soms met de hand

Soms machinaal, soms met de hand, altijd met focus op het juiste resultaat. Wil je op arbeidskosten besparen? Of ben je tijdelijk onderbezet in de keuken? Dan kunnen wij een gedeelte van jouw mise en place uit handen nemen.

Jouw bestelling wordt door onze vakmensen a la minute bewerkt

Handgesneden fruitsalades van eetrijp fruit, frisse rauwkost, gepelde knoflook, handgeschilde aardappelen of gesneden groenten in juliènne, brunoise, partjes, plakjes of bâtonnets, ons team draait er de hand niet voor om. Ook gewassen en geplukte sla of groentemixen vanuit het seizoen zijn bij ons dagelijks leverbaar. Onze slamixen zijn super vers, in ijswater gewassen en bestaan uit zorgvuldig uitgekiende combinaties.

Hoogste voedselveiligheidsstandaard

De ISO 22000 FSSC norm, waar de snijkeuken van Rungis aan voldoet, is vergelijkbaar met de Nederlandse HACCP criteria maar dan ook internationaal geaccepteerd. Deze norm brengt aanvullende eisen met zich mee waarop we ons regelmatig laten controleren. Dat geeft zekerheid.

Gebruiksklaar

In onze high care snijkeuken wordt op efficiënte wijze gesneden, geschild, gewassen en verpakt om uw ingrediënten gebruiksklaar af te leveren. Jouw gewenste bestelling wordt door vakmensen voorbewerkt in de gescheiden productieruimte, welke beschikt over moderne machines. Daarnaast worden ook veel producten handmatig bewerkt voor het beste resultaat. Kortom flexibiliteit in optima forma.

De mensen die bij Rungis werken, zijn heel toegankelijk; we kunnen goed met hen overleggen en ze zijn altijd goed bereikbaar. Het assortiment is ook heel breed.

Bij Rungis weten ze al vijftien jaar wát ik wil en hoé ik het niet wil. Op zo’n manier maak je elkaar sterk.