Over Rungis

Rungis is groente- en fruitspecialist voor de Nederlandse restaurants en foodprofessionals.

Samen verwachtingen overtreffen

Rungis kiest in alles voor kwaliteit. Ons volledige assortiment zou ook bij slechts de helft van het aantal toeleveranciers in te kopen zijn. Maar niet in deze kwaliteit.

Daarom kiezen we ervoor om werkelijk voor elk van de bijna 4000 producten die we voeren de beste producten te zoeken.

Hier staan wij voor

Onze mensen

We zijn trots op onze klanten. Respect, passie en ambitie, dat kenmerkt onze samenwerking.

Hoe kunnen we met jou mee groeien?

Onze mensen

Rungis in de media

Hier vind je een overzicht van artikelen en items die in de media zijn verschenen over Rungis of met medewerking van Rungis.

Bekijk Rungis in de media

Snijkeuken

Met onze moderne machines en vakkennis kunnen we elke gewenste bestelling zorgvuldig en snel verwerken. Soms machinaal, soms met de hand, altijd met focus op het juiste resultaat.

Lees wat onze snijkeuken voor jou kan doen

Talent naar de top

Voor Rungis is aanstormend horecatalent heel belangrijk! Wij helpen de professionals van de toekomst verder door middel van excursies, gastlessen en seizoensinformatie over groente en fruit.

Talent naar de top

Onze geschiedenis

De geschiedenis van Rungis gaat veel seizoenen terug. De passie voor groente en fruit van oprichter Gert Jan Zonneveld Piek zelfs nog verder terug.

Onze geschiedenis

Contact

Wij helpen je graag verder! Heb je een vraag over onze producten of kunnen we je op een andere manier helpen? Neem dan contact met ons op. Ook vinden wij het erg leuk om te horen wat je bijvoorbeeld met onze producten doet.

Contact

In de 17 jaar dat ik in de keuken sta, heb ik een hoop groenteleveranciers gezien en ook weleens uitstapjes naar andere gemaakt. Rungis is de beste qua service en kwaliteit.

Ik kies voor Rungis omdat ze een constante hoge kwaliteit bieden. Omdat ze ontzettend veel Japanse producten in hun assortiment hebben. En omdat ze een voorloper zijn.