Lekkerste tomaat ooit

Een stevige bite, sappig vruchtvlees, een uitstekende smaak en een heerlijk aroma. Bij Rungis zijn we unaniem, dit is de lekkerste tomaat die we ooit hebben geproefd!

De Nebula is een spannende nieuwe, rode ronde cherrytomaat met een uitstekende smaak en heerlijk aroma. Zowel de smaken zoet als hartig zijn in hoge mate aanwezig. In combinatie met een mooie frisheid levert dit een geconcentreerde smaak op zoals wij die nooit eerder hebben geproefd.

Alles voor de beste smaak

Nebula cherrytomaten hebben een stevige bite door een vrij dikke schil en zijn heerlijk sappig. De kleur is minder rood dan we van de rode cherrytomaten gewend zijn, dit hoort bij de soort waar alles op smaak is gericht. De tomatenplanten worden tijdens de teelt ´gepest´ door ze te laten groeien op zoutwater, alles voor de beste smaak

De smaak van de Nebula tomaat doet rauw al denken aan gekonfijte tomaat of zongedroogde tomaat, zo krachtig en geconcentreerd is de tomaat van zichzelf zonder dat daar toevoegingen of een bereiding voor nodig zijn. De combinatie van een nieuw ras samen met de specifieke teeltmethode maken dit een uniek product. De Nebula cherrytomaten zijn alleen verkrijgbaar bij Rungis, dé groenten- en fruitspecialist voor de Nederlandse horeca.

Gerelateerde producten

Rungis biedt een waanzinnige kwaliteit. Ze hebben alles en ze kunnen alles. Ook op het gebied van mise en place.

Waarom ik met hen werk, is heel simpel: vanwege de betrouwbaarheid, de kwaliteit, de beschikbaarheid en de vriendschap. Alles wat belangrijk is voor ‘verbinding’ zit in dit bedrijf.