Lekkerste tomaat ooit

Een stevige bite, sappig vruchtvlees, een uitstekende smaak en een heerlijk aroma. Bij Rungis zijn we unaniem, dit is de lekkerste tomaat die we ooit hebben geproefd!

De Nebula is een spannende nieuwe, rode ronde cherrytomaat met een uitstekende smaak en heerlijk aroma. Zowel de smaken zoet als hartig zijn in hoge mate aanwezig. In combinatie met een mooie frisheid levert dit een geconcentreerde smaak op zoals wij die nooit eerder hebben geproefd.

Alles voor de beste smaak

Nebula cherrytomaten hebben een stevige bite door een vrij dikke schil en zijn heerlijk sappig. De kleur is minder rood dan we van de rode cherrytomaten gewend zijn, dit hoort bij de soort waar alles op smaak is gericht. De tomatenplanten worden tijdens de teelt ´gepest´ door ze te laten groeien op zoutwater, alles voor de beste smaak

De smaak van de Nebula tomaat doet rauw al denken aan gekonfijte tomaat of zongedroogde tomaat, zo krachtig en geconcentreerd is de tomaat van zichzelf zonder dat daar toevoegingen of een bereiding voor nodig zijn. De combinatie van een nieuw ras samen met de specifieke teeltmethode maken dit een uniek product. De Nebula cherrytomaten zijn alleen verkrijgbaar bij Rungis, dé groenten- en fruitspecialist voor de Nederlandse horeca.

Gerelateerde producten

'Ik kies in eerste instantie voor Rungis vanwege het brede aanbod. Daar komt bij dat ik een Japan-fanaat ben en Rungis heel veel uit dat land importeert.'

Ik wil niet dagelijks veel tijd kwijt zijn aan het uitzoeken van de beste kwaliteit producten. Met Rungis is het bovendien fijn dat ik vooruit kan plannen, En: afspraak is afspraak. Ook dat is Rungis.