Koelverse vruchtenpuree voor tijdwinst en kostenbesparing

Sublieme kwaliteit, koel verse vruchtenpuree’s uit een praktische schenkverpakking. Ongeopend en gekoeld een aantal maanden houdbaar na productie en na opening ca. 5 dagen. Dus telkens te gebruiken in de hoeveelheid die jij nodig hebt én met een duidelijke calculatie.

Waarom Ponthier?

Ponthier vruchtenpuree’s hebben een constante smaak, kwaliteit en verkrijgbaarheid. Het voldoet aan de strengste voedselveiligheidseisen en heeft een duidelijke calculatie en tijdwinst.

De puree is kant en klaar en je kunt hem direct gebruiken. Dit levert veel tijdwinst en kostenbesparing op. Geen fruit meer wassen, schillen, snijden en pureren. De geautomatiseerde fabricage en talloze inspecties zorgen voor consistentie in textuur, kleur, smaak, Brix en pH.

 

Onderscheidend

De vruchtenmoes wordt gemaakt van rijp vers fruit. De pulp is ongekookt en onderscheidt zich op deze manier van compote. Het is niet gemakkelijk om een perfecte constante zelfgemaakte puree te bereiden. En dan nog niet gesproken over de lastig te bereiden producten zoals kokosnoot, passievrucht of vruchten die niet jaar rond van goede prijs-kwaliteit verhouding zijn zoals framboos, aardbei of abrikoos.

Toepassingen

De puree wordt gebruikt als grondstof of als ingrediënt voor in cocktails, vruchtensappen, smoothies of als vulling bij chocolade en suikerwerk. Maar het is ook uitermate geschikt bij desserts zoals in ijs, sorbets, mousses of gelei.

Het is de perfecte oplossing voor grootschalige producties of wanneer voldoende mankracht ontbreekt. Met meer dan 40 smaken zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.

Ze hebben gewoon alles. Bovendien word je zorgeloos geholpen. Je wordt perfect begeleid bij de overgang naar een nieuwe kaart: ze komen langs en nemen door welke producten over vijf, zes weken beschikbaar zijn.

Rungis, dat is een leverancier met topproducten. En altijd hebben ze primeurs. De service is ook goed.