Rungis Food Fair - Exclusieve uitnodiging

Rungis bestaat 30 jaar! Dit vieren we samen met jou als chef en horecaondernemer.

Rungis is 30 jaar de verbinding tussen teler en chef! Op maandag 3 juni 2019 ontdekken we wat onze 30 favoriete telers te bieden hebben. Decor van deze feestelijke middag is Landgoed Vollenhoven in de Bilt.

✔ Ontmoet onze beste telers en producenten
✔ Hoor het verhaal achter de lekkerste producten
✔ Ontdek verschillende bereidings- en barbecuetechnieken
✔ Struin door de overweldigende historische groentetuin op het Landgoed

Het team en de telers van Rungis zorgen er voor dat het je aan niets ontbreekt: maak kennis met stoere en spannende smaakcombinaties.

We zijn trots op de partners waarmee we de Rungis Food Fair tot een succes gaan maken. Dit zijn o.a.:

30 jaar De vijf seizoenen van Rungis = #150SeizoenenRungis
Cas Spijkers Academie kookt in de tuin!

Leerlingen van de Cas Spijkers Academie in Nijmegen koken op 3 juni tijdens de Rungis Food Fair een examenopdracht. Er worden 5 teams gemaakt. Deze teams worden gekoppeld aan de favoriete telers van Rungis.

De opdracht aan de leerlingen van de Cas Spijkers Academie: ontwikkel en maak één gerecht voor de aanwezigen met de producten van jouw telers in de hoofdrol. Vooraf is volop de mogelijkheid om de teler op te zoeken en de wereld achter het ingrediënt te ontdekken.

Je hoort het linksom en rechtsom: die leveren kwaliteit. Ik ben dankzij hen altijd verzekerd van goeie spullen. Als je goeie spullen inkoopt, ben je al op de helft.

Ik kies voor Rungis omdat ze een constante hoge kwaliteit bieden. Omdat ze ontzettend veel Japanse producten in hun assortiment hebben. En omdat ze een voorloper zijn.